Her er prisen: Bremen forlanger kæmpe-beløb for Delaney

Nordtyskerne sælger danskeren, hvis en klub byder 22 mio. euro – 165 mio. kr.

Gode præstationer sæsonen igennem og et hattrick som dette har gjort Delaney attraktiv. (Video: AP/SNTV)

Det er efterhånden ikke længere spørgsmålet om, Thomas Delaney skifter fra Werder Bremen her i sommerens transfervindue.

Det handler i langt højere grad om, hvor den dynamiske midtbanespiller skal fortsætte karrieren.

Bundesligaen eller Premier League virker som de mest seriøse pejlemærker lige nu.

Drømmen hos Delaney er Premier League, og Brighton har allerede været nævnt som en bejler, lige som Everton viste stærk interesse for halvandet år siden.

Umulig at holde på
Dortmund har angiveligt budt 15 mio. euro – 112,5 mio. kr., hvilket slet ikke er nok til at tilfredsstille sportsdirektør Frank Baumann i Werder Bremen.

Lige nu kører der et ’pokerspil’ om Thomas Delaneys fremtid. For Werder Bremen handler det om at få så mange bejlere på banen, så prisen automatisk kommer op på et niveau, hvor Bremen til sidst kan acceptere prisen.

For klubben har allerede indset, at Thomas Delaney bliver umulig at holde på. Specielt fordi det er her i sommerens transfervindue, den 26-årige dansker skal sælges, fordi han har to år tilbage af kontrakten. Frem mod kontraktudløb vil prisen kun styrtdykke.

Ifølge Ekstra Bladets tyske kilder har Werder Bremen sat et prisskilt i omegnen af 22 mio. euro – 165 mio. kr. for sin midtbanespiller. Kommer der et bud i det niveau, er tyskerne parate til at sælge danskeren.

FCK får 15 procent
Et sommersalg af Thomas Delaney vil også skabe glæde i FC København. Da Thomas Delaney blev solgt til Bremen, sikrede FCK sig en videresalgsklausul, der betyder, at klubben skal have 15 procent i videresalg af det beløb, der overstiger salgsprisen på 15 millioner kroner.

Potentielt kan det altså betyde, at der kan lande i omegnen af 20 mio. kr. i FCK-kassen denne sommer, hvis Bremen har held med et gigantisk salg af deres midtbanemotor til Premier League.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Thomas Delaneys agent, Michael Stensgaard.

Danske Thomas Delaney er måske på vej væk fra tyske Werder Bremen. Hele fem klubber fra England lurer i hvert fald på den danske midtbanespiller. Foto: Patrik Stollarz/Ritzau Scanpix Tysk fodbold Budkrig på Delaney? Engelske klubber står i kø efter succes-dansker

Thomas Delaney er usikker på sin fremtid. Foto: AP Tysk fodbold Ærlig eller respektløs: Delaney usikker på fremtid

Thomas Delaney sikrede Werder Bremen det ene point. Foto: AP Tysk fodbold Thomas Delaney på pletten mod tophold

104 kommentarer
Vis kommentarer