Hertha-profiler amok til træning

Frustrationerne fik frit løb hos keeper Thomas Kraft og brasilianske Ronny, der torsdag tørnede sammen under Hertha-træning. Berlin-træner hylder dog episoden

Det gik ikke stille for sig under torsdagens træning i Gertha Berlin. Der var decideret infight mellem målmand Thomas Kraft og en brasiliansk herre ved navn Ronny. (Foto: AP/Michael Sohn)
Det gik ikke stille for sig under torsdagens træning i Gertha Berlin. Der var decideret infight mellem målmand Thomas Kraft og en brasiliansk herre ved navn Ronny. (Foto: AP/Michael Sohn)

Trods flere store tilgange har man haft en svær sæson i Hertha Berlin.

I seneste weekend tabte holdet med 0-2 hjemme til Freiburg, og ligger med fire nederlag i de fem seneste kampe under stregen i Bundesligaen. Også til holdets træningspas begynder frustrationerne at blive tydelige.

Se også: Yussuf P: Derfor hedder jeg to forskellige navne

Under et træningpas torsdag røg keeper Thomas Kraft og brasilianske Ronny nemlig i totterne på hinanden. Hertha-målmanden var utilfreds med en for lad indstilling fra midtbanespilleren, og situationen endte hurtigt i et voldsomt skænderi.

Efter provokationer og optræk til slagsmål måtte flere medspillere adskille de to profiler, der dog modtager ros efterfølgende.

Se også: Mainz-boss: Hjulmand var fremragende Se også: Hjulmand kæmper for 13 millioner kr.

Hertha Berlin-træner Pal Dardai glæder sig nemlig over indstillingen fra sit mandskab:

- Det var den første træning, hvor vi ramte den rette spænding. Det var rigtig godt at se. Dette viser også, at vi er i live. I omklædningsrummet er alt godt, mens luften er renset mellem parterne, siger Dardai til Bild.de.

Søndag venter en svær opgave for trængte Hertha Berlin, når holdet tørner sammen med Wolfsburg. Mandskabet fra den tyske hovedstad har bare et enkelt point op til Borussia Dortmund over nedrykningsstregen.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere