Hjulmand erkender: Her er mit Mainz-problem

Kasper Hjulmand fortæller, at sproget volder ham vanskeligheder i forhold til arbejdet i Bundesligaen

Kasper Hjulmand føler sig endnu ikke helt ferm til tysk. (Foto: AP)
Kasper Hjulmand føler sig endnu ikke helt ferm til tysk. (Foto: AP)

Kasper Hjulmand, der skiftede til tyske Mainz i sommers, startede med et brag i Bundesligaen, hvor klubben var ubesejret i de første otte runder, hvilket var klubrekord i Mainz.

Nu er det dog blevet hverdag i det tyske for den danske træner, der har set sit hold falde til tolvtepladsen i Bundesligaen. Det er dog ikke spillet på banen, der volder størst problemer for danskeren.

- Det største problem for mig er sproget. Mit arbejder foregår ikke på perfekt tysk, udtaler Hjulmand til Bild.

Tysk fodbold Ærlige Kasper Hjulmand: Det gør ondt

Det overrasker i det tyske, da man er af den opfattelse, at Hjulmands tyske er fremragende, skriver avisen, men Hjulmand fortæller, at det kan være svært at holde styr på de tyske gloser, når man i kampens hede er i følelsernes vold.

Og det kommer man ofte i Tyskland, hvor Bundesligaen imponerer Hjulmand.

- Den store lidenskab og passion som fans har på stadion, mærker man tydeligt. Det er vigtigt for mig, for jeg deler samme passion for sporten. Bundesligaen er en fantastisk liga, lyder det fra den 42-årige danske manager.

Pierre Emile Højbjerg kan ifølge Bild meget vel snart sige farvel til Franck Ribery og Bayern for en stund. (Foto: AP) Tysk fodbold Bild erfarer: Tysk himmelstormer er tæt på Højbjerg

- Det første mål er at få point nok til at forlade nedrykningsstregen så hurtigt som muligt. Det har jeg en god fornemmelse for, at vi gør, udtaler Hjulmand.

Hjulmand og Mainz har kun et enkelt point ned til Werder Bremen på den forkerte side af nedrykningsstregen i en meget tæt Bundesliga, hvor der kun er to point mellem nummer 10 og nummer 16.

0 kommentarer
Vis kommentarer