Annonce:
Annonce:

Hjulmand kæmper for 13 millioner kr.

Efter fyringen i Mainz mangler Kasper Hjulmand nu at forhandle sin afgang på plads

Den fyrede træner nåede ikke at sige farvel til sine spillere i Mainz. (Foto: AP)
Den fyrede træner nåede ikke at sige farvel til sine spillere i Mainz. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Der står meget på spil for Kasper Hjulmand, når hans advokat i den kommende tid skal forhandle en aftrædelsesordning på plads for den fyrede danske træner i Mainz.

Tirsdag kom meddelelsen om, at Bundesligaklubben har fyret den 42-årige dansker. Tilbage venter nu et spil i kulisserne, hvor Kasper Hjulmand har en hel del at vinde eller tabe.

Han indgik i sommer en treårig aftale med Mainz. En aftale, der ifølge Ekstra Bladets tyske pressekilder har en årlig værdi på 750.000 euro - 5,625 millioner kroner.

Kasper Hjulmand har således reelt 13 millioner kroner til gode i den nedrykningstruede Bundesligaklub, men så mange penge får han næppe. Der er imidlertid ingen tvivl om, at danskeren kan se frem til et pænt økonomisk plaster på såret efter sin første fyring som seniortræner.

Farvel til Mainz: Hjulmand har fået sparket

Annonce:

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger har Hjulmands advokat og Mainz endnu ikke sat sig til forhandlingsbordet for at finde en løsning, men det ventes at ske i løbet af nogle dage.

Filosofien passede ikke
Kasper Hjulmand modtog beskeden om sin fyring mandag aften af sportsdirektør Christian Heidel. Ifølge Ekstra Bladets oplysninger gjorde det ondt på sportsdirektøren at skille sig af med danskeren, der gerne ville udvikle Mainz til et spilstyrende mandskab i Bundesligaen.

Projektet kulspejlede imidlertid af flere grunde. For det første skabte Hjulmand ikke de nødvendige resultater. Mainz rykkede faretruende tæt på nedrykningsstregen. For det andet var indkøbene ikke imponerende, og for det tredje havde danskerens spilstyrende filosofi svært ved at vinde indpas i spillertruppen.

Samtidig var det opfattelsen i flere tyske medier, at Hjulmand var en blød mand, der nok savnede lidt fandenivoldskhed for at magte det store Bundesliga-job.

Mainz-kender: Derfor blev Hjulmand fyret

Annonce:

Det eftermæle kan Kasper Hjulmand næppe gøre det store for at ændre i nærmeste fremtid. Han er fortid i Mainz og nåede ikke at sige farvel til spillertruppen efter sin fyring mandag aften. Tirsdag formiddag stod Martin Schmidt og hans nye assistent, Bo Svensson, i spidsen for træningen.

Ekstra Bladet var mandag i kontakt med Kasper Hjulmand, der ikke ønskede at udtale sig efter fyringen. Han har meddelt, at han tager væk nogle dage sammen med sin familie. Derefter vil han kommentere fyringen.

Martin Schmidt overtager trænergerningen i Mainz med danske Bo Svensson som assistent. (Foto: AP)
Martin Schmidt overtager trænergerningen i Mainz med danske Bo Svensson som assistent. (Foto: AP)
 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: