Hjulmand nærmer sig fyring

Kasper Hjulmand er en presset mand i Mainz

Kasper Hjulmand er en presset mand i Mainz (Foto: AP)
Kasper Hjulmand er en presset mand i Mainz (Foto: AP)

En sejr, fem uafgjorte og syv nederlag er det blevet til for Kasper Hjulmands Mainz siden 9. spillerunde, og dermed har klubben været Bundesligaens dårligste fra november og frem.

Nu begynder sædet så småt at brænde under danskeren, der ellers havde så god en periode tidligt på efteråret.

Kicker taler om, at en fyring kan komme på tale allerede inden lørdagens kamp mod Frankfurt.

Hjulmands tropper har været ramt af skader hos flere af klubbens dominerende spillere, ligesom stjernen Shinji Okazaki har været slidt efter VM og Asian Cup.

David Villa havde en af New York City FCs største chancer, da de tabte 0-2 til Brøndby i Manchester (Foto: AP) Superligaen Amerikanere: Brøndby gav os en lærestreg

Avisen betegner kun Jonas Hofmann som et godt køb, mens Pierre Bengtsson, der blev hentet i FCK, ifølge avisen har vist glimt af klasse. Resten af de nye spillere har ifølge avisen ikke indfriet forventningerne.

Og skulle Hjulmand blive fyret, så er det ikke en ny oplevelse for Mainz, der tidligere har skiftet træner omkring fastelavn. Tilbage i 2001 overtog den nuværende Dortmund-træner Jürgen Klopp posten i Mainz efter et nederlag fastelavns-søndag.

To gange sov Mainz-forsvaret, mener holdets danske træner. (Foto: Martin Meissner/AP) Tysk fodbold Hjulmand irriteret efter kollaps mod Dortmund

Kicker spekulerer allerede i en mulig afløser for Hjulmand, og her er det ikke klubbens danske assistenter Keld Bordinggaard, Flemming Nielsen og Bo Svensson, der nævnes, men derimod U23-træner Martin Schmidt, der havde et godt samarbejde med klubbens tidligere cheftræner.

Kasper Hjulmand var glad ved første træning i sommer (Foto: AP)
Kasper Hjulmand var glad ved første træning i sommer (Foto: AP)
 

Hjulmand selv tager presset med ro.

- Jeg arbejder hvert eneste sekund for Mainz 05 og arbejder hver dag for denne forening. Hvis nogen mener, at det ikke er godt nok, så må de fortælle mig det, siger Hjulmand til Bild.

Og Hjulmand bakkes op af anfører Niko Bungert.

Zlatan Ibrahimovic' nye reklamefilm er allerede blevet stoppet, fordi der er problemer med rettighederne (Foto: Bestimage) Fransk fodbold Derfor stoppes Zlatans nye reklamefilm

- Træneren har ikke større andel i situationen, end vi spillere har, siger Bungert.

Endnu har der ikke været opbakning fra Mainz-ledelsen efter weekendens kamp.

Før 2-4-nederlaget mod Dortmund blev der ellers lagt pres på Hjulmand.

- Vi har i alt for mange kampe ikke vundet. Det er vi nødt til at ændre, sagde klub-manager Christian Heidel til Sky inden kickoff. Siden har han været tavs.

Mainz ligger pt nummer 14 med et enkelt point ned til Freiburg og Hertha under stregen, mens der er hele 10 point op til Europa League.

Tilbage i august blev Hjulmands tropper sendt ud af 3. divisionsklub i pokalen:

0 kommentarer
Vis kommentarer