Højbjerg er færdig i Bayern

Den danske landsholdsspiller skal finde en ny klub, bekræfter hans agent, Søren Lerby

Pierre-Emile Højbjerg skal på klubjagt. (Foto: Jens Dresling)
Pierre-Emile Højbjerg skal på klubjagt. (Foto: Jens Dresling)

Det bliver ikke i mægtige Bayern München, at Pierre-Emile Højbjerg skal tage næste skridt på karriere-stigen.

Den danske midtbanespiller har ellers kontrakt med de nyslåede tyske mestre frem til juni 2018,men lørdag bekræfter hans agent, den tidligere Bayern-stjerne Søren Lerby, at fremtiden ikke ligger på Allianz Arena.

- De har allerede mange spillere til den position, Pierre-Emile passer bedst til, siger Søren Lerby til tv3sport.dk og fortsætter:

- Men der er andre muligheder, som jeg vil undersøge i den kommende tid. Flere klubber er interesseret i at overtage ham.

Dermed har alle parter tilsyneladende erkendt, at Højbjerg vil få svært ved at begå sig i den brutale kamp om pladserne i storklubben, hvor midtbanen allerede er befolket med navne som Arturo Vidal, Douglas Costa, Javi Martinez og Xabi Alonso.

Søren Lerby forventer umiddelbart, at hans klient fortsætter tilværelsen i Bundesligaen. Det bliver dog ikke i Schalke 04, hvor han har tilbragt denne sæson som lejesvend efter, at han tidligere har været sendt på græs i Augsburg.

Pierre-Emile Højberg bliver ikke den eneste, som følger den afgående cheftræner Pep Guardiola ud af svingdøren i München.

Tysk fodbold Højbjergs træner i Schalke 04 går af

Således har sydtyskerne allerede meddelt, at også Mehdi Benatia, Mario Götze og Sebastian Rode skal sælges. Kvartetten forventes at indbringe i omegnen af 376 mio. kroner. Højbjerg er angiveligt vurderet til ca. 40 mio. kroner.

Danskeren fik i øvrigt ikke nogen mindeværdig afsked med Schalke. Midtbanespilleren tilbragte 90 minutter på bænken, da Schalke med en sejr over Hoffenheim sikrede sig en plads i Europa League.

Den tidligere Brøndby målmand Lukas Hradecky risikerer at rykke ned med sin tyske klub Eintracht Frankfurt, der lørdag gæster Werder Bremen i en alt eller intet duel (Foto: AP) Tysk fodbold Hradecky i gyserafslutning: Det bliver helt vildt

48 kommentarer
Vis kommentarer