Højbjerg fik 65 minutter i nulløsning

Pierre-Emile Højbjerg var med fra start og spillede det meste af kampen mod Schalke, som dog endte i en kedelig nulløsning

Pierre-Emile Højbjerg og holdkammerat Caiuby ærgrede sig over en misbrugt chance mod Schalke. (Foto: AP/Matthias Schrader)
Pierre-Emile Højbjerg og holdkammerat Caiuby ærgrede sig over en misbrugt chance mod Schalke. (Foto: AP/Matthias Schrader)

To hold, som i tabellen kun skilles af et point i Bundesligaen, mødtes søndag på SGL Arena, nemlig Augsburg og Schalke 04. Hjemmeholdet startede med Pierre-Emile Højbjerg i startopstillingen.

De seneste tre indbyrdes opgør var sluttet med sejr til dagens gæster, og derfor måtte de også betragtes som smalle favoritter inden kampens start. Det var dog forventet, at det skulle blive en tæt kamp.

Se også: Lewandowski sænkede Dortmund

Det blev også tilfældet. Begge hold så lige meget af bolden i første halvleg og kom frem til lige mange chancer.

Der var faktisk ikke meget, der splittede de to hold - hverken på banen eller på statistikkerne - og derfor måtte holdene også gå til pause med 0-0.

I anden halvleg fortsatte det på præcis samme måde - og det var på trods af, at Roberto Di Matteo satsede offensivt fra anden halvlegs start, hvor Jefferson Farfan erstattede Christian Fuchs.

Se også: Hamburger SV i dyb krise efter ny ydmygelse

Augsburgs midtbane fungerede fint og holdt fornuftigt styr på Schalkes fem-mands midtbane, men det tog på kræfterne, og efter 65 minutter måtte Pierre-Emile Højbjerg se sig udskiftet.

Det gjorde dog ikke nogen stor forskel i kampen.

Holdene indtager samme placering som før kampen, og manden bag måltavlen skulle ikke ændre på stillingen en eneste gang. Kampen sluttede 0-0.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere