Højbjerg tæt på rødt i intenst rivalopgør mod Dortmund

Det endte med en 2-2-pointdeling mellem Schalke 04 og Borussia Dortmund i Bundesligaen i en kamp, hvor Pierre-Emile Højbjerg kunne have været udvist i anden halvleg

Højbjerg og Schlake spillede 2-2 mod et reservespækket Dortmund-hold. (Foto: AP)
Højbjerg og Schlake spillede 2-2 mod et reservespækket Dortmund-hold. (Foto: AP)

Schalke 04 og Borussia Dortmund spillede søndag 2-2 i et af Bundesligaens største lokalopgør. Alle mål blev scoret i en underholdende anden halvleg.

Shinji Kagawa bragte Dortmund foran 1-0 med en perle af en scoring kort efter pausen, da japaneren elegant løftede bolden ind over Schalke-keeper Ralf Fahrmann.

Schalke-spilleren Leroy Sane fik udlignet til 1-1 tre minutter senere efter et mindre skydetelt foran Dortmund-målet.

Efter 56 minutter scorede Matthias Ginter til 2-1 for Dortmund, inden den hollandske angriber Klaas-Jan Huntelaar ti minutter senere stod for den sidste scoring til 2-2 på et straffespark for hjemmeholdet.

Den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg spillede hele kampen på Schalkes centrale midtbane og fik en advarsel undervejs. Højbjerg skal dog være glad for, at farven på kortet ikke var en anden, for danskerens to-fods-tackling var voldsom, og kunne sagtens have resulteret i en udvisning.

Dortmund er placeret på andenpladsen med 68 point efter 29 kampe. Bayern München fører rækken med 75 point efter lige så mange kampe. Der mangler fem spillerunder.

3 kommentarer
Vis kommentarer