Højbjergs træner i Schalke 04 går af

Andre Breitenreiter, som er cheftræner for Schalke 04 og Pierre-Emile Højbjerg, fortsætter ikke i næste sæson

Schalke 04-træner Andre Breitenreiter forlader klubben efter sæsonens sidste kamp, som er lørdagens udekamp mod Hoffenheim.

Breitenreiter fortalte lørdag til Sky, at Schalkes kommende og nyansatte sportsdirektør, Christian Heidel, har informeret om beslutningen.

Andreas Christensen ventes at fortsætte i næste sæson i Gladbach, selv om der er stor interesse for ham. (Foto: AP) Tysk fodbold Han kan blive Danmarks dyreste nogensinde

Den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg har været udlånt fra Bayern München i hele denne sæson, og Breitenreiter har giver danskeren masser af spilletid i foråret.

Den 42-årige træner tog over fra starten af denne sæson, men det er ikke lykkedes at indfri ambitionen om en Champions League-plads, som kræver en placering i top-fire.

Pep Guardiola spekulerer lidt over tingene på Vicente Calderón. Måske på om han skulle have startet kampen med Thomas Müller og Franck Ribéry på banen. (Foto: AP/Paul White) Champions League Laudrup undrer sig over Guardiola: Hvorfor var de droppet?

Schalke er sikker på at slutte på en placering, der giver adgang til Europa League i næste sæson. Holdet er sikker på minimum en syvendeplads.

Det blev ikke til mange gyldne stunder i Wolfsburg (Foto: AP) Tysk fodbold Bendtner-brud går verden rundt: Arsenal-fans 'kræver' ham hjem

0 kommentarer
Vis kommentarer