Annonce:
Annonce:

Holdkammerater trætte af Bendtner: Fortjener det ikke

Den danske landsholdsangriber arbejder slet ikke godt nok til træning, og derfor er hans holdkammerater i Wolfsburg ikke tilfredse med, at han får chancen af træneren

Flere spillere i Wolfsburg kan ikke forstå, hvorfor Bendtner bliver ved med at få en chance , når han ikke præsterer til træning. (Foto: Alloverpress)
Flere spillere i Wolfsburg kan ikke forstå, hvorfor Bendtner bliver ved med at få en chance , når han ikke præsterer til træning. (Foto: Alloverpress)
Annonce:
Følg Fodbold

Nicklas Bendtner synes færdig i Wolfsburg.

I weekenden blev danskeren droppet helt til truppen, selvom han i forrige runde startede inde mod Schalke 04. Ifølge den tyske avis Kicker blev Bendtner sorteret fra, da hans indstilling ikke er tilfredsstillende, og klubben kun vil have spillere med, som giver sig 100 procent for Wolfsburg-projektet.

Sportschef Klaus Allofs blev spurgt ind til fravælgelsen af den danske angriber i mixed zone efter opgøret, og her berettede Wolfsburg-bossen, at de andre spillere ganske enkelt var bedre.

- Der er ikke sket noget specielt med Bendtner. Ingen særlig episode. Men de andre arbejder bare bedre til træning, sagde Allofs.

'Det var dødsstødet': Bendtner er færdig i Wolfsburg

Annonce:

Ifølge Ekstra Bladets tyske pressekilder har Bendtner da også langt fra imponeret på Wolfsburgs træningsanlæg foran trænerne og de andre spillere. Den danske angriber fik, til trods for den dårlige indsats til træning, chancen fra start mod Schalke, da han er den eneste boksangriber i truppen efter Bas Dosts skade.

Men en del af truppen er decideret utilfredse med, at danskeren får chancer for at overbevise, når han ikke præsterer ordentligt til træning. Bendtner har angiveligt heller ikke lagt skjul på, at han meget gerne vil væk fra klubben, og det skuffer derfor nogle af spillerne endnu mere, at den 28-årige landsholdsspiller får en livline.

Spillerne er angiveligt glade for Bendtner som person, men som spiller er de ved at blive trætte af ham.

Bendtner har i den grad fået en chance for at vise sit værd for alvor, efter hollandske Dost kom slemt til skade i januar. Men den har danskeren ikke grebet, og mod Schalke var han decideret usynlig i de 81 minutter, han fik på banen i 0-3-nederlaget.

Smil på læben da Bendtner blev præsenteret i 2014. Men danskeren har slet ikke slået til i det tyske. (Foto: Polfoto)
Smil på læben da Bendtner blev præsenteret i 2014. Men danskeren har slet ikke slået til i det tyske. (Foto: Polfoto)
 

Den tidligere Arsenal-mand var rygtet væk i vinterens transfervindue, og agent Ivan Marko Benes arbejdede da også på et skifte, men der var angiveligt ikke et seriøst bud på danskeren.

Annonce:

Det virker dog til, at Bendtner er fortid i Wolfsburg, når vinduet igen åbner til sommer. Bundesliga-ekspert og -kommentator Henrik Hvillum er da også sikker på, tyskerne skiller sig af med danskeren om nogle måneder.

- Jeg tror, det er dødsstødet. Han får ikke flere chancer i klubben. Ellers skal han ændre sin mentalitet fuldstændig, være en af de bedste til træning hver gang, men jeg kan ikke se det ske.  Han skulle bevise, at han kan spille på det niveau, som han selv mener, at han hører til. Men han har ikke leveret varen. Og mentaliteten og disciplinen har han aldrig lært ordentlig, sagde Hvillum til Ekstra Bladet i weekenden.

Bendtner har kontrakt med Wolfsburg frem til sommeren 2017.

Se transferdebatten om Bendtner her:

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Hvorfor får vi ikke bare får vores feriepenge i hånden, så snart vi har tjent dem?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: