HSV overlever efter kæmpe drama

Traditionsklubben Hamburger Sport-Verein overlever med nød og næppe i Bundesligaen efter en 2-1-sejr over Karlsruher SC i den anden playoff-kamp

Se højdepunkterne fra den dramatiske kamp her. (Video: AP/SNTV)

Det berømte ur på Hamburger Sport-Vereins stadion, Imtech Arena, tikker stadig. Det ur, der markerer, hvor længe traditionsklubben har ligget i Bundesligaen.

Mandag aften så det længe ud til, at det skulle stoppe - men med en sidste krampetrækning formåede traditionsklubben at holde sig oppe.

For med Nicolai Müllers scoring med fem minutter igen af den forlængede spilletid sikrede traditionsklubben sig også en sæson nummer 53 i den bedste tyske række og kan dermed fortsat kalde sig det eneste hold, der altid har befundet sig i Bundesligaen.

Nicklas Bendtner er fast besluttet på at fortsætte i Wolfsburg. (Foto: AP) Tysk fodbold Stædig Bendtner til fans: Vi ses efter sommerferien!

I mere end 90 minutter så det dog ud til at være slut.

Karlsruher SC bragte sig med godt ti minutter igen foran 1-0, efter at Rouwen Hennings' elegant lobbede bolden over HSV-forsvaret og sendte den netop indskiftede Reinhold Yabo af sted mod mål. Og med friske ben bankede han Karlsruher foran.

Det ændrede sådan set ikke ved udgangspunktet for HSV, der efter 1-1 hjemme skulle score på Wildparkstadion.

Pierre-Emile Højbjerg kan være tæt på Dortmund. (Foto: AP) Tysk fodbold Højbjerg nærmer sig Dortmund

Så det gjorde de. I et minuts overtid.

Her sparkede Marcelo Diaz sit første HSV-mål i netmaskerne direkte på frispark, så nordtyskerne fik fremtvunget forlænget spilletid - og altså senere sikrede sig overlevelse.

Og det rokkede ikke ved kampens udfald, at Rouwen Hennings kort før sidste fløjt brændte et straffespark på René Adler. Karlsruher-spillernes aften var alligevel ikke til at redde.

 

 

43 kommentarer
Vis kommentarer