Hylder dansk landsholdsangriber: Han er stærk som en tyr

Yussuf Poulsen har braget sig ind i de tyske avisers overskrifter med sin præstation mod Düsseldorf

Yussuf Poulsen i kamp for RB Leipzig. Arkivfoto: AP
Yussuf Poulsen i kamp for RB Leipzig. Arkivfoto: AP

Mandag aften spillede den tyske fodboldklub RB Leipzig sig et stort skridt nærmere Bundesligaen, og det var med den danske landsholdsangriber Yussuf Poulsen i den altoverskyggende hovedrolle.

Yussuf Poulsen leverede to mål og et oplæg til sin angrebskollega Davie Selke, da Leipzig på udebane vandt med 3-1 over Fortuna Düsseldorf, og den præstation har fået de tyske sportsmedier til at finde de flotte gloser frem.

Den tyske tabloidavis Bild mener, at Red Bull-danskeren var 'stærk som en tyr', og avisen kalder mandagens kamp for Poulsens 'Gallashow':

Yussuf Poulsen var impliceret i alle tre scoringer for RB Leipzig, der vandt 3-1 over Düsseldorf. (Arkivfoto: AP) Tysk fodbold Nærmere Bundesligaen: Yussuf Poulsen strålede i Tyskland

Lokalavisen Leipziger Volkszeitung har også fundet den festlige beskrivelse frem af opgøret og særligt angrebsduoen Poulsen og Selke, der ændrede slagets gang, efter Leipzig ellers kom bagud mod Düsseldorf.

'Men Yussuf Poulsen og Davie Selke leverede i anden halvleg en sand festforestilling,' skriver avisen og tilføjer, at Leipzig nu kan juble over en sikret placering i top-tre på grund af Poulsen og Selke.

- Jeg ved præcist, hvad jeg skal arbejde med for at blive bedre og fortsætte min udvikling, siger Yussuf Poulsen. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold Yussuf om sit mærkelige skifte: Jeg lærte at spille voksenfodbold

Kicker, det anerkendte sportsmagasin, skriver i samme boldgade, at Leipzig marcherer mod Bundesligaen takket været Poulsen og Selke, mens Sport1 mener, at Leipzigs 'måltvillinger' nu har overbevist kritikerne og hentyder til, at den danske landsholdsangriber ikke kom på måltavlen i de første 16 spillerunder men nu har scoret syv mål i de seneste 12 kampe.

Leipzig og Freiburg ligger med fem spillerunder igen side om side på de to direkte oprykningspladser med et hul på seks point ned til nummer tre, Nürnberg, der dermed ser ud til at skulle i playoff mod Bundesligaens nummer 16 i en direkte duel om en billet til Tysklands fineste fodboldselskab.

Yussuf Poulsen startede inde i de to seneste landskampe under Åge Hareide.

25 kommentarer
Vis kommentarer