Hylder Rønnows 'sensationelle' drømmekamp

Frederik Rønnow leverede en sand pragtkamp for Eintracht. Dagen efter han var blevet far...

Stærk, stærk kamp af Rønnow! Foto: Claus Bonnerup
Stærk, stærk kamp af Rønnow! Foto: Claus Bonnerup

Han har ventet og ventet og ventet.

Stået i skyggen af den tyske landsholdsmålmand Kevin Trapp.

Det har bestemt ikke været nogen dans på roser, siden Frederik Rønnow forlod et yderst succesrigt ophold i Brøndby til fordel for udlandseventyret i tyske Eintracht Frankfurt.

Skader og en særdeles skrap konkurrent i skikkelse af Trapp har gjort spilletiden sparsom, men nu er der håb - og meget af det.

Trapp er nemlig blevet skadet, og det har givet chancen til den danske landsholdsmålmand. Fredag aften greb han den så. Altså chancen. Sammen med modstanderen Leverkusens mange forsøg på mål.

Rønnow har endelig fået chancen  i det tyske. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Rønnow har endelig fået chancen i det tyske. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
 

Rønnow leverede nemlig en decideret klassekamp i Frankfurts 3-0-sejr i går aftes, og han høster endog særdeles store roser for sin indsats.

- Vi må takke Frederik Rønnow, der spillede en stor kamp. Han blev far i går (torsdag, red.), så han kunne ikke træne i går, men spillede alligevel så brillant en kamp, sagde træner Adi Hütter ifølge flere tyske medier.

Også holdkammeraterne stod i kø for at rose deres danske kollega i buret.

- Vi er alle meget glade på Freddys (Frederik) vegne. Han har været igennem en svær tid. Hans datter er lige blevet født, men han stod en exceptionel kamp i dag, sagde Goncalo Paciencia efter kampen, mens holdkammeraten Martin Hinteregger jokede med Rønnows hektiske døgn.

- Måske skal de til at undersøge, om han ikke snart får sit næste barn, hvis han bliver ved med at stå på den måde.

Rønnow var nemlig blevet far torsdag, hvor han derfor missede den sidste træning inden fredagens kamp, og det var ikke mange timers søvn, det var blevet til for danskeren før hans regulære drømmekamp.

- Det er en meget emotionel dag for mig i dag, fordi mit barn blev født i går klokken seks om morgenen, og jeg fik ikke meget søvn.

- Det gør mig endnu mere glad over sejren og vores indsats i dag. Jeg er bare stolt og glad i dette øjeblik. Jeg har altid trænet hårdt og ventet på det øjeblik, hvor der blev brug for mig. Det øjeblik kom endelig i dag, lød det jublende fra den danske 'matchvinder'.

Han blev også hyldet behørigt af fansene efter sin pragtpræstation.

- 'Rønnow, Rønnow, Rønnow' gjalder det ud over Commerzbank-Arena efter slutfløjtet. Hvilken karakter! Hvilken bedrift! Det er, hvad Eintracht handler om. På banen og på tribunerne, skriver klubben jublende på Twitter.

Det vrimler også med roser til Rønnow på de sociale medier, hvor flere af hans redninger bliver kaldt absurde og kampafgørende.

Som lokalmediet Tag24.de skriver:

- Med en sensationel fodparade parerede han et Alario-hovedstød fra tæt hold, og selv et velplaceret skud fra Bellarabi forhindrede Rønnow fremragende.

Jo, det har været nogle yderst begivenhedsrige dage for danskeren. Det kører på skinner. Både i privaten og på fodboldbanerne.

Se også: Nu vender lykken for Rønnow Se også: Frederik Rønnow overvejer fremtid efter køb af konkurrent

Se også: Mareridt for Rønnow: Skifte på plads

48 kommentarer
Vis kommentarer