'I gamle dage var Bendtner blevet super-stjerne'

Tysk medie sammenligner Nicklas Bendtner med George Best

Nicklas Bendtner sammenlignes i tyske medier med George Best, der var en livsnyder og blandt verdens bedste i 60'erne og 70'erne (Foto: AP)
Nicklas Bendtner sammenlignes i tyske medier med George Best, der var en livsnyder og blandt verdens bedste i 60'erne og 70'erne (Foto: AP)

Nicklas Bendtner har netop indledt sin anden sæson i tyske Wolfsburg. Efter at have afgjort Super Cup'en mod Bayern München, var han tilbage på bænken mod Frankfurt i liga-premieren søndag.

Bendtner fik fire minutter som indskifter til sidst, men danskeren har alligevel fået skabt sig så stort et navn i Tyskland, at det tyske magasin 11 Freunde, der er kendt som en fodboldudgave af Weekendavisen, har valgt at lave en længere kommentar om danskeren.

- I tidligere tider ville hans hang til hedonisme (livets goder, red) ikke have stået i vejen for en top-karriere - tværtimod var han måske netop derfor blevet en super-stjerne, skriver 11 Freunde.

- En som George Best - en excentriker på og uden for banen, lyder det fra den nordirske offensivspiller, der var Manchester United-stjerne i 60'erne og 70'erne og kendt for citatet 'de fleste af mine penge brugte jeg på sprut, kvinder og hurtige biler, resten ødslede jeg væk'.

- Men i længere tid har denne sport krævet askese, og en professionel fodboldspiller er menneskelig kapital, skriver magasinet.

- Er han ikke længere investeringen værd, så bliver han frastødt. Det kan gøre en ked af det, selvom han selv ser ud til at være mærkeligt ligeglad, lyder det.

Se også: Bendtner scorer igen: Men træneren er utilfreds

Nicklas Bendtner har et stort potentiale (Foto: All Over Press Landsholdsfodbold - 12. aug. 2015 - kl. 07:47 Landstræner: Alle fodboldkyndige kan se Bendtners potentiale

En gammel kommentar om at ville være verdens bedste bliver ved med at forfølge danskeren.

- Han har i sin Arsenal-tid for et par år siden nævnt sig selv blandt planetens bedste angribere, og det gør han måske stadig, lyder det.

- Men nu har han en aura som en Zlatan-imitator fra dansk kabel-tv, lyder det.

27-årige Nicklas Bendtner har i karrieren lavet 73 officielle klub-mål i 158 kampe fra start og 132 kampe som indskifter.

Nicklas Bendtner er lige pludselig blevet en yderst populær herre i Wolfsburg. (Foto: All Over Press) Tysk fodbold - 4. aug. 2015 - kl. 10:32 Bendtner på toppen: Krammer fra øverste instans

Nicklas Bendtner blev kampens afgørende spiller i lørdagens Supercup-finale mod Bayern München (Foto: Peter Steffen) Tysk fodbold - 3. aug. 2015 - kl. 15:35 Ståle havde den røde løber klar: Bendtner sagde nej til FCK

Se Nicklas Bendtner afgøre den tyske Super Cup mod Bayern:

42 kommentarer
Vis kommentarer