Annonce:
Annonce:

I unåde hos Wolfsburg: Bendtner straffes for Mercedes-stunt

Den danske angriber kommer til at betale for sit Mercedes-billede på Instagram. Samtidig skulle han angiveligt være flyttet på hotel, så han hurtigt kan komme videre til en ny klub, hvilket efter sigende kan ske inden vinter bliver til forår

Bendtners omstridte Insdtagram-foto blev i går diskuteret i Ekstra Bladets tv-studie.
Annonce:
Følg Fodbold

Den seneste uheldige historie om Nicklas Bendtner og hans tid i Wolfsburg har nu fået endnu et kapitel, efter hans bil-stunt i onsdags, hvor han lagde et billede op på Instagram, hvor han skulle til at sætte sig ind i en Mercedes.

Et problem, fordi Mercedes' bilkonkurrent Volkswagen er storsponsor i Wolfsburg, ja næsten ejer klubben, som Bendtner optræder for.

Og det vurderede man, ville koste Bendtner en ny én over snuden

På det ugentlige pressemøde før weekendens kamp har Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Alloffs ifølge Bild da også bekræftet, at Bendtners bil-bommert kommer til at koste.

- Det koster penge, lød det kort og kontant fra Allofs.

Forholdet mellem Wolfsburg og Bendtner har længe lignet et forhold, der kun kan ende i et brud. Slidt op af parter, der ikke kan sammen.

Annonce:

Nicklas Bendtner og Wolfsburg er aldrig blevet det store sus, spilletiden sparsom, og når danskeren har fået chancen, så har han slet ikke grebet den, som den seneste indsats mod Schalke var et bevis på.

Nu tyder mere og mere på, at forholdet ender i et brud, og at det kan ske når som helst.

I følge lokalavisen Wolfsburger Nachrichten så er der kold luft mellem Bendtner og hans boss Dieter Hecking. De to har således ikke talt sammen siden danskerens kummerlige indsats mod Schalke for to uger siden.

En sjælden startplads blev forvaltet skidt, og siden har der ikke været brug for danskeren hos Wolfsburgs udvalgte.

Det seneste tydelige bevis kom i midtugens kamp mod Gent, hvor Bendtner ikke var med i truppen, Hecking foretrak i stedet to målmænd på bænken. Samtidig har en 19-årig udviklingsspiller overhalet ham.

Et klart signal til danskeren: Der er ikke brug for dig.

Afsløring: Kinesisk bud på Bendtner

Annonce:

Nu har danskeren også selv gjort sit til, at rygterne om et brud er nært forestående, da han i følge avisen har skilt sig af med det hus, som han hidtil har boet i i Fallersleben. Han bor i øjeblikket igen på luksushotellet Ritz Carlton med kufferterne pakkede, det samme hotel, han boede på, da han netop var ankommet til Volkswagen-klubben.

Ekstra Bladet kunne tidligere på ugen afsløre, at der havde været bud på angriberen fra Kina, men at Wolfsburg havde afvist.

Riget mod Øst er dog en af de eneste ligaer, der fortsat har åbent for tilgang af spillere..

Ellers skal Bendtner håbe på, at de kan blive enige om en fritstillelse, så er mulighederne straks bedre.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette Frederiksen har svært ved at skelne mellem moral og dobbeltmoral
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: