Annonce:
Annonce:

Ikke god nok til Olsen: Megabud på Jannik Vestergaard

Werder Bremen har afvist to Premier League-bud på 90 mio. kr. - klubberne overvejer nye bud

Jannik Vestergaard jagtes af to større Premier League-klubber (Foto: Lars Poulsen)
Jannik Vestergaard jagtes af to større Premier League-klubber (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold

Alt imens landstræner Morten Olsen har vurderet, at Jannik Vestergaard ikke er god nok til landsholdet, så er han på kurs til at blive den dyreste dansker i historien.

Ekstra Bladets tyske pressekilder melder om, at Werder Bremen stædigt har afvist konkrete bud fra Premier League-klubberne Newcastle og Everton på massive 90 mio. kr. de seneste dage.

Men med pengestrømmen i Premier League og de summer, der har floreret denne sommer, så er det absolut ikke usandsynligt, at mindst en af de to klubber tester Werder Bremens smertegrænse en gang til.

Vestergaard forbigået igen - Olsen efterudtager stortalent

Ikke mindst fordi det engelske transfermarked først lukker tirsdag aften, mens mange andre europæiske inklusiv det danske og tyske lukkede mandag.

Annonce:

I Tyskland vurderer man dog det for sandsynligt, at Werder Bremen’s sportslige ledelse slukker telefonen og afviser alt i løbet af tirsdagen, fordi de ikke kan nå at finde en erstatning for den danske midterforsvarer.

Olsens svar til Vestergaard: Du skal nok få dine kampe

Den hidtil dyreste danske transfer er Christian Eriksens skifte til Tottenham fra Ajax for to år siden, som løb op i 102 mio. kr.

Så der er ikke langt op til, at Newcastle eller Everton kommer med et fornyet bud over det beløb. Om Werder Bremen ombestemmer sig er svært at spå om. Det er nærmest vanvittigt at tænke på, at Bremen for blot seks måneder siden hentede Vestergaard i Hoffenheim for 18 mio. kr.

Vestergaard scorede så sent som i weekenden det afgørende mål i sejren over Borussia Mönchengladbach, og han har været nævnt som et af de bedste indkøb i Bundesligaen i længere tid.

Agent om Vestergaaards fravær: Hele Tyskland griner

Annonce:

Trods status som anfører under sommerens U21 EM-slutrunde, så har landstræner Morten Olsen ikke skævet til Vestergaard, selv om der er skadesproblemer på netop forsvarspladserne. I stedet har han udtaget FCM’s stærke stopperduo Erik Sviatchenko og Kian Hansen.

Men det var dog overraskende, at Olsen så sent som mandag aften efterudtog Andreas Christensen, der både kan spille flere defensive positioner og igen gik uden om Vestergaard.

Det store transferoverblik: Her er mandagens største handler

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
’Man behøver ikke have ondt af Joachim, men...’
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: