Influenza eller ej: Bendtner har udspillet sin rolle

Det har ingen betydning, at Bendtner lige nu har influenza – træneren nægter at bruge ham

Influenza eller ej: Bendtner har udspillet sin rolle

Er rygtet om Bendtner til Kina troværdigt? Hør svaret Gisle Thorsens, fra Ekstra Bladet Sport, svar her

På tredjedag er Nicklas Bendtner sengeliggende med influenza, og derfor var han ikke på træningsbanen, da holdkammeraterne forberedte sig til lørdagens storkamp på hjemmebane mod Bayern München.

Men det havde reelt ikke gjort den store forskel om Nicklas Bendtner er på træningsbanen eller ligger hjemme i sengen under dynen for at pleje feberen, hovedpinen og kropssmerterne.

- Uanset hvad spiller Nicklas ingen rolle på holdet i lørdagens kamp mod Bayern, siger Dieter Hecking.

Wolfsburgs cheftræner er træt af Bendtner. Så træt, at han tilsyneladende har opgivet ham.

Bendtner? Hvad skal vi med ham?

Foretrækker 19-årig
Den 28-årige dansker, der har været helt ude af Wolfsburg-truppen den seneste tre kampe, har svært ved at se lyset for enden af Wolfsburg-tunnelen.

De signaler Hecking sender til tyske medier er ikke til at tage fejl af. Han har hevet 19-årige Leandro Putaro ind i truppen – på bekostning af Nicklas Bendtner.

Og ifølge Ekstra Bladets tyske pressekilder virker det efterhånden som om, at der skal et gigantisk mirakel til, hvis Dieter Hecking skal tilgive den kontroversielle dansker.

Aktuelt har Wolfsburg otte spillere på skadeslisten og i lørdagens kamp mod Hertha Berlin var kun 17 spillere udtaget til truppen. Dieter Hecking gør alt, hvad han kan for at undgå at bruge Nicklas Bendtner.

Der er stadig mulighed for Nicklas Bendtner at skifte klub. Men det skal gå stærkt, hvis han eksempelvis skal til enten Kina eller Rusland. Transfervinduet lukker i morgen ved midnat.

Alt tyder på, at 0-3 nederlaget til Schalke 04 den 6. februar blev Nicklas Bendtners sidste optræden for klubben.