Italienerne bekræfter: Bayern henter stort Juve-talent

Juventus-træner Max Allegri afslører til pressemøde, at Coman skifter til Bayern.

Kingsley Coman rykker til Tyskland. (Foto: AP)
Kingsley Coman rykker til Tyskland. (Foto: AP)

I midten af sommeren kunne det ikke komme på tale for Juventus-angrebstalent Kingsley Coman at skifte væk fra Italien, da PSG havde lagt et tilbud på ham, men det standpunkt har tilsyneladende været til at flytte for ham.

Det ser nu ud til, at fremtiden kommer til at være i Bayern, der i første omgang vil leje spilleren, hvorefter de har en forkøbsret på omkring 150 millioner kroner, har den italienske sportsavis Corriere dello Sport slået fast..

Se også: Wolfsburg slår fast: Bendtner ikke til salg

Til Juventus' pressemøde frem mod søndagens storkamp mod Roma slog Juve-træner Max Allegri fast, at Coman ikke længere er en del af Juventus'  trup.

- Jeg tror, det var spillerens eget ønske at skifte. Jeg synes, det er en god transfer, der er blevet lavet. Han spillede meget lidt i sidste sæson, og det er kun i orden, at han skifter, hvis han ikke ville blive her og kæmpe for sin plads.

Allegri er heller ikke bange for, at tilskrive Juventus æren, hvis Coman skulle blive en topspiller.

- Hvis han kommer til at gøre det godt i fremtiden, så vil det være pga Juventus, lyder det fra den italienske mestertræner.

Se også: Sportsdirektør: De Bruyne skifter lørdag

I angrebet har Juventus i forvejen spillere som Alvaro Morata, Paulo Dybala og Mario Mandzukic samt unge Simone Zaza, som skubbede Coman langt bag i køen. Coman vil i Bayern München blive genforenet med Arturo Vidal, der tidligere i sommerens transfervindue også tog skiftet fra Juventus til de tyske mestre.

Se også: Pierre-Emile udlejet: Her er hans nye klub
0 kommentarer
Vis kommentarer