Jagtet af storklubber: Her skal Højbjerg spille

Den danske teenager siger nej til Leverkusen, Dortmund og Tottenham og tager kampen op i Bayern – på Pep Guardiolas anbefaling

Pierre-Emile Højbjerg bliver og tager kampen op i Bayern München. (Foto: Lars Poulsen)
Pierre-Emile Højbjerg bliver og tager kampen op i Bayern München. (Foto: Lars Poulsen)

Så skulle sagen være geklappt! Pierre-Emile Højbjerg vender retur til Bayern München og tager kampen op for en plads i startopstillingen i den kommende sæson. Det melder fodboldmagasinet Kicker.

Det 19-årige danske stortalent forbereder sig i disse dage på landskampene mod Montenegro og Serbien, men imens københavneren slider græsplænen i Helsingør, har hans agent Søren Lerby allerede tirsdag forhandlet fremtiden på plads for den lovende midtbanespiller.

Søren Lerby og Bayern Münchens tekniske direktør Michael Reschke forhandlede detaljerne på plads – men efter kraftige nik fra cheftræner Pep Guardiola, der fortsat ser stort potentiale i den danske teenager. Pep Guardiola var dog ikke direkte med til forhandlingerne, fordi han har nappet sig et par feriedage oven på en lang sæson.

Pierre-Emile Højbjerg kan være tæt på Dortmund. (Foto: AP) Tysk fodbold Højbjerg nærmer sig Dortmund

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til Bayern, bekræfter Pierre-Emile Højbjerg ifølge Kicker, der kan glæde sig over, at Pep Guardiola har givet sit klare samtykke til, at der også i næste sæson satset på det lovende danske stjernefrø.

Pierre-Emile Højbjerg har siden vinterpausen været udlejet til FC Augsburg, hvor han har spillet 16 af 17 mulige kampe – de ti fra start - og gjort et fantastisk godt indtryk. Ikke mindst med en perle af en langskuds-træffer for nylig.

Det har ikke skortet på bejlere til den talentfulde københavner: Dortmund, Leverkusen og Tottenham har ifølge Kicker alle budt på Højbjerg, der kom til Bayern i 2012 og har kontrakt frem til sommeren 2018.

Pierre-Emile Højbjerg har flere muligheder, hvor han skal spille efter sommerferien. Pokerspillet er gået i gang. Både Dortmund og Leverkusen vil købe ham. (Foto: AP). Tysk fodbold Storklubberne lurer: Pokerspil om Højbjerg

22 kommentarer
Vis kommentarer