Annonce:
Annonce:

Jagtet af storklubber: Her skal Højbjerg spille

Den danske teenager siger nej til Leverkusen, Dortmund og Tottenham og tager kampen op i Bayern – på Pep Guardiolas anbefaling

Pierre-Emile Højbjerg bliver og tager kampen op i Bayern München. (Foto: Lars Poulsen)
Pierre-Emile Højbjerg bliver og tager kampen op i Bayern München. (Foto: Lars Poulsen)
Annonce:
Følg Fodbold

Så skulle sagen være geklappt! Pierre-Emile Højbjerg vender retur til Bayern München og tager kampen op for en plads i startopstillingen i den kommende sæson. Det melder fodboldmagasinet Kicker.

Det 19-årige danske stortalent forbereder sig i disse dage på landskampene mod Montenegro og Serbien, men imens københavneren slider græsplænen i Helsingør, har hans agent Søren Lerby allerede tirsdag forhandlet fremtiden på plads for den lovende midtbanespiller.

Søren Lerby og Bayern Münchens tekniske direktør Michael Reschke forhandlede detaljerne på plads – men efter kraftige nik fra cheftræner Pep Guardiola, der fortsat ser stort potentiale i den danske teenager. Pep Guardiola var dog ikke direkte med til forhandlingerne, fordi han har nappet sig et par feriedage oven på en lang sæson.

Højbjerg nærmer sig Dortmund

Annonce:

- Jeg glæder mig til at komme tilbage til Bayern, bekræfter Pierre-Emile Højbjerg ifølge Kicker, der kan glæde sig over, at Pep Guardiola har givet sit klare samtykke til, at der også i næste sæson satset på det lovende danske stjernefrø.

Pierre-Emile Højbjerg har siden vinterpausen været udlejet til FC Augsburg, hvor han har spillet 16 af 17 mulige kampe – de ti fra start - og gjort et fantastisk godt indtryk. Ikke mindst med en perle af en langskuds-træffer for nylig.

Det har ikke skortet på bejlere til den talentfulde københavner: Dortmund, Leverkusen og Tottenham har ifølge Kicker alle budt på Højbjerg, der kom til Bayern i 2012 og har kontrakt frem til sommeren 2018.

Storklubberne lurer: Pokerspil om Højbjerg

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det er rent hykleri og lugter langt væk af hævn
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: