Jubler over Højbjerg: Han er en vild spiller

Den danske landsholdspiller skifter reserverollen i Bayern ud med mere fast spilletid i Augsburg det næste halve år - se her, hvordan klubbens fans reagerer på den snarlig skifte

Endnu mangler den officielle udmelding fra Bayern Münchens og FC Augsburgs side, men det skulle være ganske sikkert.

Pierre-Emile Højbjerg skal det næste halve år tørne ud for Bundesligaens nuværende sjette bedste hold, Augsburg.

Frem til sommer vil Pierre-Emile Højbjerg tørne ud for Augsburg. (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Højbjerg forlænger med Bayern - og skifter til Augsburg

Den 19-årige dansker sagde farvel til Bayern-spillerne og holdets stab i går, og i dag skal Højbjerg efter planen igennem det obligatoriske lægetjek, før Augsburg efter planen vil melde lejeaftalen officielt ud til offentligheden.

Hovedpersonen selv indikerer da også kraftigt, at det er Augsburg, der løber med hans underskrift, efter den danske landsholdsspiller begyndte at følge Bundesliga-klubben på det sociale medie Instagram.

Og på andre sociale medier og FC Augsburgs eget fanforum er tilhængere af Højbjergs nye klub begyndt at kommentere på det snarlige skifte.

Mange fans glæder sig over, at deres klub har sikret sig den ombejlede dansker. Brugeren Mr. Ice på Augsburgs fanforum  skriver bl.a:

- Jeg glæder mig virkelig meget til, at han skifter til vores klub. Han er et kæmpe talent, som Bayern gerne vil have tilbage efter lejeopholdet. Tænk på spillere som Lahm, der også blev udlejet og derefter udviklede sig til noget stort.

Landstræner Morten Olsen er glad for, at Pierre-Emile Højbjerg nu ser ud til at få fast spilletid i Bundesligaen. (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Olsen glæder sig over Højbjergs fremtidsudsigter

- Det er en stor anerkendelse af klubben, at vi kan hente en spiller af hans kaliber og fantastisk arbejde af Weinzierls (red. klubbens cheftræner), skriver brugeren.

Også på Twitter var der stor glæde blandt mange Augsburg-fans over danskerens forestående skifte.

- Hvor er det fedt! Tænk at få sådan en vild spiller til Augsburg. Held og lykke, Pierre-Emile!

Nogle supporter er dog lidt tvære over danskerens udlejning til deres klub.

De mest hardcore-fans kan nemlig ikke fordrage "den arrogante storklub Bayern", og derfor er nogle af dem halvlunkne over skiftet. Men på trods af hadet byder de Højbjerg velkommen

- Selvom jeg hader forfærdelige Bayern helt ind til knoglen, og jeg i princippet ikke vil have deres spillere i vores trup, så vil han jo sikkert hjælpe os i foråret for at nå vores mål. Derfor vil jeg som fan af klubben støtte ham og holdet og juble, når han scorer det første mål, skriver brugeren Na Woisch i fan-forummet.

Generelt er det dog positive tilbagemeldinger, der kommer fra Augsburg-fansene. Bayern-supporterne er også glade for, at Højbjerg endelig får regelmæssig spilletid - og, at han snart er tilbage styrket i Bayern-trøjen.


- Jeg havde troet, at Guardiola havde givet Højbjerg mere spilletid grundet de mange skader. En lejeaftale giver mening - men giver også bekymringer.

Held og lykke, min dreng! Giv den gas og kom tilbage meget snart.

0 kommentarer
Vis kommentarer