Kæmpe anerkendelse: Delaney anfører i Tyskland

Thomas Delaney skal bære anførerbindet mens den normale anfører Zlatko Junuzovic er ude

Delaney: Jeg lovede min kæreste at blive Brøndby-fan!

Se også: Bizar udvikling: På vej til Barca? Nu er stjernen forsvundet

Werder Bremens sportchef, Frank Baumann, fortalte på dagens pressemøde forud forlørdagens DFB Pokal mod Wuerzburger Kickers, at Thomas Delaney skal bære anførerbindet i fraværet af klubbens normale anfører Zlatko Junuzovic.

Midtbanespillere, som kom til klubben i januar, er stolt over udnævnelsen, som kommer efter bare otte måneder i klubben.

- Jeg er stolt af den udvikling jeg er gennemgået her (i Werder Bremen, red.), og det føles naturligt at glide ind i den her rolle, sagde Delaney ved pressemødet.

Thomas Delaney er anfører på ubestemt tid i Werder, da den normale anfører er skadet. Foto: AP
Thomas Delaney er anfører på ubestemt tid i Werder, da den normale anfører er skadet. Foto: AP
 

Thomas Delaney var anfører i FC København, da han forlod de danske mestre til fordel for den tyske klub. Han har høstet store roser for ophold i klubben, og har flere gange kunne se sit navn være på rundens hold i Bundesligaen.

På trods af en skade i foråret, så har han været en af Werder Bremens bedste spillere siden sin ankomst, og nu følger altså endnu en titel med, som han kalder et stort kompliment.

- Det er et stort kompliment for både klub og træner. Jeg håber, at jeg kan fortsætte mit spil lige så godt med anførerbindet som uden, siger Thomas Delaney.

Hvor længe den danske landsholdsspiller skal være i rollen som kaptajn er endnu uvist, da Werder Bremen ikke har en prognose for, hvornår Junuzovic er tilbage på banen.

Her lander Delaney i helikopter i Parken:

Se også: Beskyldte Brøndby-fans for nazi-hilsen: Nu svarer klubben igen

Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Sådan endte 17-årige Victor i Ajax

Thomas Delaney havde en kæmpe andel i FCKs enorme succes det seneste halvandet år. Nu skal de danske mestre klare sig uden deres tidligere anfører. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Farvel, kaptajn: Det betyder Delaneys afgang for FCK

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen