Kæmpe Bayern-skuffelse: Robben får lang pause

Bayern München tabte skuffende 0-2 på hjemmebane til Borussia Mönchengladbach i den tyske Bundesliga

Arjen Robben var tilbage for Bayern mod Gladbach, men måtte gå hurtigt ud igen, og nu venter flere ugers pause (Foto: AP)
Arjen Robben var tilbage for Bayern mod Gladbach, men måtte gå hurtigt ud igen, og nu venter flere ugers pause (Foto: AP)

Det er uhyre sjældent, at Bayern München taber hjemme på Allianz Arena i den tyske Bundesliga.

Men det skete søndag aften, da Borussia Mönchengladbach kom forbi og sejrede med 2-0.

Det var Bayern Münchens første nederlag på hjemmebane i denne sæson. Det seneste Bayern München-nederlag på eget græs fandt sted 12. april 2014, da Borussia Dortmund vandt 3-0.

Se også: Før Barca-brag: Real-træner fyringstruet

Søndagens overraskende nederlag blev især en realitet, fordi hjemmeholdets målmand Manuel Neuer havde en skidt dag.

Efter en halv time sendte Gladbach-angriberen Raffael et hårdt, men harmløst skud af sted, som Neuer burde og skulle have taget, men på en eller anden fik han ikke ordentligt fat i bolden, som trillede ind over stregen.

Se også: Første gang siden september: Hårdt arbejde for Bendtner

Den tyske landsholdskeeper måtte også se Raffael score til 2-0 efter 77 minutter, og heller ikke denne gang så Neuer helt god ud i målet.

Arjen Robben gjorde i øvrigt comeback for Bayern München efter 10 dages fravær på grund af en rygskade, men hollænderen måtte forlade banen allerede efter 24 minutter på grund af en skade og forventes ude i flere uger på grund af en skade i maven.

Robben, der har scoret 17 mål i ligaen i denne sæson, tog sig til siden efter en hård tackling af Gladbachs Tony Jantschke. I stedet kom Thomas Müller på banen.

Bayern München fører trods nederlaget stadig suverænt i Bundesligaen, hvor Wolfsburg på andenpladsen har 10 point færre.

Se også: Glad Højbjerg vil have Augsburg i Europa

 

3 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere