Kæmpe kovending: Nu bliver Rønnow hyldet!

Frederik Rønnow er blevet massivt kritiseret i sine to første kampe, men i Bundesliga-debuten for Frankfurt holdt han målet rent, og klubben har tildelt ham pris

Frederik Rønnow jubler efter rent bur i Bundesliga-debuten. Foto: All Over
Frederik Rønnow jubler efter rent bur i Bundesliga-debuten. Foto: All Over

Se også: Kæmpe nedtur: Hele Tyskland griner ad danske Rønnow

SE RØNNOW MED KONGEREDNING I TV-KLIPPET OVER ARTIKLEN

Efter to kampe med uheldige udfald var der lørdag opmuntring til den danske fodboldmålmand Frederik Rønnow.

Den 26-årige landsholdsreserve fik sin ligadebut for Eintracht Frankfurt, da klubben vandt 2-0 ude over Freiburg i første runde af Bundesligaen, og efter at være kritiseret massivt efter kampe i Super Cup og pokalturnering, så får Rønnow nu ros.

- Prisen for bedste energi-indsats på første spilledag går til målmand Frederik Rønnow, lyder det på klubbens officielle Twitter-profil.

- Først redder målmanden langskuddet fra Stenzel, og så har han også den anden afslutning fra Petersen, lyder det videre fra klubben.

Artiklen fortsætter under billederne

Fotos af jublende Rønnow. Fotos: All Over

 

 

Også andre steder på Twitter er der ros til den danske målmand, og selvom det sociale medie ikke skal tages som sandhedsvidne, så plejer det at være en fin indikator på den folkestemning, der i sidste ende kan få træneren til at droppe en spiller.

- Rønnow spiller en rigtig god kamp, lyder det i den lokale radio.

- Bundesliga-mål imod den stærkt udskældte Rønnow: 0, lyder det fra Spox-journalisten Jochen Rabe.

- Facit: Haller helt i top i dag, og Rønnow finder langsom sin form, lyder det fra en Frankfurt-fan.

- Hm, så dårlig er Rønnow jo heller ikke. Det er ikke så smart at bedømme en spiller på to kampe, lyder det fra en tredje.

- Virkelig bemærkelsesværdigt gode præstationer fra N'Dicka og Rønnow, lyder det fra en fjerde.

Og på en livescore-app, hvor samtlige spillere gives karakterer, så scorer Rønnow med karakteren 8,1 næsthøjest hos Frankfurt - kun overgået af Sebastien Haller med 8,5. Ellers får alle mellem eller 6,7 til 7,6.

Det var Nicolai Müller, der scorede til 1-0 efter ti minutters spil, og Sebastian Haller slog sejren fast for gæsterne knap ti minutter før tid.

SE ÅBNINGSMÅLET HER

 

Frederik Rønnow, som denne sommer er kommet til Frankfurt fra Brøndby, fik tidligere i august en meget ublid debut for sin nye tyske klub.

Det skete, da Frankfurts regerende pokalvindere på hjemmebane tabte hele 0-5 til Bayern Münchens mestre i kampen om den tyske Super Cup.

Nærmest endnu værre var det dog, da Rønnow og Frankfurt blev sendt ud i første runde af den tyske pokalturnering.

Det skete med et pinligt 1-2-nederlag til Ulm fra den fjerdebedste række, men lørdagen bød altså på oprejsning i ligaen.

Andet steds blev det lørdag en dramatisk affære, da Wolfsburg på en sen scoring vandt 2-1 hjemme over Schalke 04.

John Brooks headede Wolfsburg foran i første halvleg, og stillingen holdt frem til pausen.

Midt i anden halvleg var der drama for alle pengene, da dommer Patrick Ittrich to gange trak et rødt kort inden for få minutter. Det ene endte han dog med at trække tilbage.

Begge gange var Wolfsburgs Wout Weghorst i centrum i hollænderens debut i Bundesligaen.

Først blev Wout Weghorst fældet af Schalkes Matija Nastasic, som i første omgang blev straffet med et gult kort.

Patrick Ittrich konsulterede derefter Video Assistant Referee-systemet (VAR), og dommeren ændrede sin kendelse til et rødt kort til Matija Nastasic.

Få minutter senere var den gal igen, da Schalkes Guido Burgstaller skubbede Wout Weghorst omkuld.

Hollænderen rejste sig og busede ind i Schalke-spilleren, hvilket Patrick Ittrich takserede til et rødt kort til Wout Weghorst og et gult til Guido Burgstaller.

Igen så dommeren kendelsen igennem, hvorefter det røde kort til Wout Weghorst blev ændret til et gult.

SE DET VANVITTIGE VAR-DRAMA LIGE HER

Fire minutter før tid så det ud til, at Schalke skulle få et point med hjem, da indskiftede Nabil Bentaleb scorede til 1-1 på et straffespark.

Det lykkedes dog Wolfsburg at hente alle tre point, da den ligeledes indskiftede Daniel Ginczek i sin ligadebut for Wolfsburg fik sendt bolden i mål til 2-1 fire minutter inde i dommerens tillægsminutter.

Oprykkerne Fortuna Düsseldorf og Nürnberg tabte begge, Düsseldorf 1-2 hjemme til Augsburg og Nürnberg 0-1 ude til Hertha Berlin.

Werder Bremen spillede 1-1 hjemme mod Hannover 96.

Tidligere på dagen fik også en anden dansk målmand en hovedrolle, og det kan du læse lige her.

Se også: Kæmpe nedtur: Hele Tyskland griner ad danske Rønnow

Brøndby har skiftet ud på mange positioner, blandt andet på målmandsposten, hvor det nu er Marvin Schwäbe, som vogter buret. Foto: Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix. Sport og Spil Panik før lukketid: Det skal Brøndby gøre, før vinduet lukker

Christian Eriksen vil fortsat være en central del af landsholdet om tre år, mener to fodboldeksperter. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

23 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere