Kæmpe skandale i Tyskland: Dommer kørt på hospitalet

Yussuf Poulsens kamp i DFB-Pokal blev aflyst efter 71 minutter, fordi dommeren blev ramt af lighterkast fra tilskuer

Yussuf Poulsens Leipzig var involveret i skandalekamp i aftes (Foto: AP)
Yussuf Poulsens Leipzig var involveret i skandalekamp i aftes (Foto: AP)

Tyskland har de seneste dage afviklet første runde af pokalturneringen, og mens der var sportslig succes for Nicklas Bendtner i Wolfsburg og debut til Andreas Christensen i Gladbach, så er det andre ting, der optager tyske medier denne tirsdag.

I kampen mellem VfL Osnabrück og Yussuf Poulsens RB Leipzig, der måtte kampen nemlig stoppes og aflyses efter 71 minutter på et tidspunkt, hvor Osnabrück var foran 1-0.

Dommer Martin Petersen blev nemlig ramt i hovedet af en lighter. Han blev herefter hentet af en ambulance og kørt på hospitalet.

Efter en halv time blev kampen aflyst.

- Det er en bitter lektie. Jeg undskylder til dommer Petersen på vegne af VfL Osnabrück, sagde Osnabrück-præsident Hermann Queckenstedt over højttaleranlægget, før han bad tilskuerne om at forlade stadion roligt.

- Vi sad alle i omklædningsrummet og var chokerede og kede af det. Jeg har aldrig oplevet noget lignende. Vi var sikre på, at vi ville vinde kampen, men hvad der sker nu, det er uvist, siger Osnabrücks Nicolas Feldhan til Reuters.

I Tyskland forventes det, at Osnabrück bliver smidt ud af turneringen.

- Der kommer en straf, og det tyske forbund træffer en afgørelse om de sportslige sanktioner, meddeler pressechefen i fodboldforbundet Ralf Köttker ifølge Der Spiegel.

- Der var tale om et angreb på dommeren, og så er det logisk at afbryde kampen, siger Herbert Fandel fra det tyske dommerforbund

I mandagens kamp kom RB Leipzig bagud allerede i første minut, da Halil Savran kom på måltavlen. Danske Yussuf Poulsen så første halvleg fra bænken, men kom ind fra anden halvlegs start.

Det er ikke første gang, at en kamp bliver afbrudt på grund af tilskuere, der kaster ting efter dommeren. I 2006 blev Stuttgarter Kickers smidt ud efter en liniedommer blev ramt af et krus. Dengang var modstanderen Hertha Berlin.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen