Kaos i tysk storklub: Profiler i regulært slagsmål

Hamburger SV ligger på sidstepladsen i Bundesligaen - og i weekenden fik den store traditionsklub endnu mere negativ omtale, da to af klubbens profiler gik amok på hinanden i pausen mod Wolfsburg

TV: Se Wolfsburg sætte HSV på plads (SNTV)

Otte kampe uden sejr, fem kampe uden en eneste scoring og bundprop i Bundesligaen.

Det er den sørgelige sandhed for traditionsklubben Hamburger SV, der i weekenden endnu engang tabte på hjemmebane, da topholdet Wolfsburg overlegent vandt med 2-0.

Udover at HSV endnu engang præsterede at spille langt under Bundesliga-niveau, fik klubben endnu større problemer i pausen mellem de to halvlege.

Den tyske sportsavis Bild skriver, at holdets to schweiziske profiler Johan Djourou og Valon Behrami endte i et slagsmål i omklædningsrummet. Grunden til dette var angiveligt den pauvre indsats i første halvleg mod Nicklas Bendtners klub, der styrede kampen fra start til slut.

Slagsmålet var så slemt, at de to landsholdskammerater tumlede rundt på gulvet- og der blev endda kastet med stole, før de andre spillere kom imellem de to stridshaner.

Behrami og Djourou har spillet sammen på ungdomshold i flere år og er normalt gode venner - men i lørdags kom de to schweizere i regulært slagsmål. (Foto: AP)
Behrami og Djourou har spillet sammen på ungdomshold i flere år og er normalt gode venner - men i lørdags kom de to schweizere i regulært slagsmål. (Foto: AP)
 

Både Djourou og Behrami var dog tilbage i anden halvleg - men Djorou nåede ikke at spille alle 90 minutter, da han kort før tid fik to gule kort for to hårde tacklinger.

Den tidligere HSV-spiller Stig Tøfting var selv på Imtech Arena lørdag eftermiddag, og han var chokeret over HSV's niveau.

- De sejler fuldstændig, der er ikke så meget andet at sige. Jeg så en præstation, der var uden nosser og uden hjerte. Og så kommer man ikke langt i en nedrykningskamp. Spillerne har ingen selvtillid - og de er ganske enkelt ikke gode nok, siger Tøfting til Ekstra Bladet.

- Profiler som Van der Vaart, Olic, Petr Jiracek - de spiller alle sammen under nivaeu. Og de andre spillere er bare ikke gode nok. De var i problemer sidste sæson også, men de ligger ikke i kortene at de klarer det i år. Desværre.

Se også: Van der Vaart vil slutte i tredje division

Ifølge Bild var slagsmålet så voldsomt, at Wolfsburg-spillerne kunne høre hele optrinnet i deres omklædningsrum.

- Jeg tvivler, Wolfsburg-spillerne kunne høre det hele, da der er 100 meter mellem de to omklædningsrum på stadion. De må have set et eller andet på vej ind og draget en konklusion derefter.

- Jeg ved ikke, hvor slemt slagsmålet var - det er jo Bild, der hævder det - men det er jo aldrig godt, at to spillere kommer op og toppes. Nogle gange har man dog brug for at rense luften, og det kan være, de to gjorde det, siger Tøfting.

Se også: Hamburger SV i dyb krise efter ny ydmygelse

HSV-direktør Dietmar Beiersdorfer bekræftede dog over for avisen, at der var en hændelse i pausen.

- Følelserne sad ude på tøjet, og der blev diskuteret. Men der er taget hånd om det, og dem, der ikke overholder disciplinen, vil blive straffet, siger han.

Hamburger SV er den eneste klub i Bundesligaens historie, der aldrig er rykket ned.

15 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere