'Kasper er hot': Storklub klar med 150 mio for Dolberg

Danske Kasper Dolberg kan være på vej til Bundesligaen, hvor Borussia Dortmund overvejer angriberen

TV: Dolberg scorer hattrick på 18 minutter. Danskeren er et varmt emne i flere store klubber. (Video:TV SNTV/IMG)

Tyske Borussia Dortmund har haft et skuffende 2016. Holdet er trods succes i Champions League kun nummer seks i Bundesligaen, hvor det er blevet til 27 points i 16 kampe. Det skaber forventninger til januar-transfervinduet, hvor flere emner er i spil for Dortmund og træner Thomas Tuchel.

Et af emnerne er ifølge den tyske avis Bild.de danske Kasper Dolberg. Den unge angriber er et varmt navn i flere klubber, og ifølge avisen er Dortmund nu klar med et markant tilbud til Ajax for at få fingrene i danskeren. Bundesliga-klubben er klar til at kaste 20 millioner euro efter Dolberg - svarende til 148 millioner danske kroner.

Får Tuchel endnu en angrebs-juvel, skriver tyske Bild med henvisning til, at man tidligere har haft held med at hverve dygtige angribere. Foto: Bild.de
Får Tuchel endnu en angrebs-juvel, skriver tyske Bild med henvisning til, at man tidligere har haft held med at hverve dygtige angribere. Foto: Bild.de

Danskerens agent Jens Steffensen er opdateret på rygtet fra Bild, men henviser til Dolbergs nuværende klub.

- Der er mange medier, der ringer til mig angående denne historie i Bild. Og det er kun normalt, at der opstår de her rygter. For Kasper er hot, og derfor vil der blive skabt en masse historier af journalisterne. Men jeg vil henvise til Ajax, for det er dem, der har det sidste ord, siger Steffensen til Ekstra Bladet.

Ville Bundesligaen være en interessant liga for Dolberg?

- Det har Kasper tidligere svaret på i andre interviews. Det er en liga, der er i fremdrift og er på et højt, europæisk niveau. Vi har selvfølgelig vores plan med ham, men der er ikke noget, som vi involverer offentligheden i. Det skal vi have lov til at have for os selv, siger han.

Ajax har ifølge Bild endnu ikke taget stilling til det mulige tilbud fra Tyskland.

Hvis Kasper Dolberg kommer til Dortmund, bliver han ikke eneste danske stortalent i klubben. Holdkortet tæller nemlig i forvejen Jacob Bruun Larsen, der også er spået en stor fremtid.

Dortmund har penge og angrebsplads til rådighed, efter at man har stort set har solgt colombianske Adrian Ramos til kinesiske Chongqing Lifan.

Forleden var det Manchester Evening News, der kunne fortælle, at Manchester United også havde kig på danskeren. Det rygte svarer Dolbergs agent på her.

TV: Dolberg med genial kasse i klassiker:

Se også: Huntelaar kan blive Dolberg-konkurrent: Han er er stort talent

Se også: Kometen Dolberg: Jeg googler ikke mit eget navn

Danskeren topper eksklusiv liste over Hollands største talenter. Foto: All Over Press Holland - 21. dec. 2016 - kl. 08:44 Ekstraordinær hæder: Dolberg topper eksklusiv liste

32 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere