Klistrer vanvittigt prisskilt på Haaland

Hvis stjerneangriberen Erling Haaland skifter klub, bliver det nok uden for Bundesligaen, siger fodboldagent

Borussia Dortmunds angriber Erling Haaland bliver en dyr herre for en kommende klub, vurderer en tysk spilleragent. Foto: Jörgen Fromme/Ritzau Scanpix
Borussia Dortmunds angriber Erling Haaland bliver en dyr herre for en kommende klub, vurderer en tysk spilleragent. Foto: Jörgen Fromme/Ritzau Scanpix
Følg Tysk fodbold

Hvis en klub ønsker at købe Erling Braut Haaland, skal der hostes op med op til 300 millioner euro. Det svarer til 2,2 milliarder danske kroner.

Det vurderer den tyske spilleragent Volker Struth, som blandt andre repræsenterer fodboldspillerne Timo Werner og Toni Kroos.

I onsdagens udgave af Sport Bild siger Volker Struth, at han forventer, at en udenlandsk klub næste år køber den 21-årige norske landsholdsangriber.

- Jeg tror, at transferen vil ske i 2022. Haaland har en frikøbsklausul. Den fulde pakke med løn i fem år og agentsalær vil nok have en værdi i omegnen af 250 til 300 millioner euro, siger Volker Struth.

Den største transfersum, en spiller er solgt for, er 222 millioner euro, som Paris Saint-Germain betalte for FC Barcelona-angriberen Neymar i 2017.

Haaland, som lige nu er ude med en skade, kom til Borussia Dortmund i januar 2020 fra østrigske Red Bull Salzburg. Han har kontrakt med Dortmund indtil sommeren 2024.

Agenten udelukker, at en anden tysk klub - eksempelvis Bayern München - kommer til at hente Haaland på grund af de store summer.

- Selv hvis Bayern München havde pengene, ville klubben ikke gøre det. Helvede ville bryde løs, hvis en spiller tjente 50 millioner euro, siger Volker Struth.

Han regner ikke med, at Haaland kun går efter pengene, men også de sportslige ambitioner og mulighed for at vinde titler.

- Han vil ikke kun beslutte sig baseret på penge. Ti procent mere eller mindre vil ikke bestemme det, siger Volker Struth.

Oi, oi, oi! Haalands vilde kasse blæser norsk kommentator bagover

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Det er fuldstændig hat og briller