Klopp efter seneste fadæse: Folk er bange

Jürgen Klopp forstår vrede Dortmund-fans, og afviser selv, at han er slidt som træner i Bundesliga-klubben

Senest tabte Dortmund hjemme til Pierre-Emile Højberg og Augsburg. (Foto: Frank Augstein/AP)
Senest tabte Dortmund hjemme til Pierre-Emile Højberg og Augsburg. (Foto: Frank Augstein/AP)

Jürgen Klopp er en populær herre i Dortmund, men temperaturen på trænerens sæde er stigende. De tyske Bundesliga-vindere fra 2012 er i massive problemer med en aktuel sidsteplads i ligaen, hvor holdet onsdag måtte indkassere et nyt nederlag hjemme til FC Augsburg.

I Dortmund afviser træner Jürgen Klopp dog, at han er slidt som træner for Bundesliga-klubben. Han forstår dog godt de frustrationer, der med eksplosiv fart breder sig på tilskuerpladserne:

- Situationen kan ikke gå mig på længere. Jeg må affinde mig med den, men at jeg er slidt, kan jeg helt afkræfte. Mit batteri er fortsat fuldt opladet, og jeg tror endnu på, at missionen om succes kan lykkedes.

- Fansenes reaktion er dog helt forståelig. Folk er vrede, skuffede og bange, hvilket vi forstår. Jeg har kun et problem med pibekoncerter, når de er ubegrundede, siger Jürgen Klopp til WDR.

Borussia Dortmund har hentet 16 points i denne Bundesliga-sæson. I 2012 vandt holdet både mesterskabet samt den tyske pokalturnering, mens man i 2013 deltog i Champions League-finalen på Wembley i London.

0 kommentarer
Vis kommentarer