Klubben reagerer på Delaney-ønske: - Vi befinder os ikke i en drømmeverden

Werder Bremen accepterer, at ikke alle er grøn-hvide for livet

I november fortalte Thomas Delaney om en svær tid i Werder Bremen

41 Bundesliga-kampe, seks mål og fem assists er det blevet til for Thomas Delaney, siden han i januar 2017 skiftede fra FC København til Werder Bremen.

Men den danske midtbanespiller kan snart være på vej videre. Danskeren har offentligt meldt ud, at han vil gribe chancen for en ny klub, hvis han gør det godt til VM.

- Hvad Thomas siger er helt legitimt. Det får ingen indvirkning på den nuværende sæson. Han har en perfekt indstilling og har passion og engagement på banen, siger træner Florian Kohfeldt til Kicker.

- Jeg forsøger at formidle til spillerne, at der finder en udvikling sted hos Werder, og at de også kan udvikle sig her. Jeg tror, at det for drengene er vigtigt med et sportsligt perspektiv, siger træneren.

Werder Bremen forstår Thomas Delaneys ønske om Premier League. Foto: pixathlon/REX
Werder Bremen forstår Thomas Delaneys ønske om Premier League. Foto: pixathlon/REX

Thomas Delaney scorer her mod Gladbach i foråret:

Klubbens sportsdirektør Frank Baumann bekræfter, at danskeren ikke spiller i Werder for altid.

- Thomas vil gerne til England, men hvornår det skal ske, det er ikke blevet sagt, siger sportsdirektøren, der dog må erkende, at snart 27-årige Delaney ikke har ubegrænset med tid.

- Livslang grøn-hvid gælder ikke for alle. Vi befinder os ikke i en drømmeverden, siger sportsdirektøren.

Med fem runder tilbage af Bundesligaen ligger Werder Bremen nummer 12 med ni point ned til en farlig nedrykningsplads og 10 point op til Europa League.

De foregående fem sæsoner er Werder sluttet mellem nummer otte og 14, mens seneste mesterskab var tilbage i 2004 og seneste pokalguld var i 2009.

Skal Thomas Delaney til Premier League, så er Everton og Tottenham gode bud på en ny klub. I hvert fald har begge klubber på rygteplan været interesserede i den danske midtbanespiller.

Se også: Betændt klammeri: Her bliver Delaney slået i hovedet

Se også: Storklub kan smides ud af Champions League: Nu svarer de igen

Christian Eriksen vil fortsat være en central del af landsholdet om tre år, mener to fodboldeksperter. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Fodboldeksperter: Sådan ser landsholdet ud ved EM i 2020

22 kommentarer
Vis kommentarer