Kom til mægtige Bayern for en måned siden: Nu vil han væk

Den tyske U21-Europamester Serge Gnabry har allerede ytret ønske om at blive lejet ud i den kommende sæson efter kun en måned i storklubben Bayern München

Serge Gnabry kom til Bayern for en måned siden, men nu vil han allerede udlejes. Foto: AP.
Serge Gnabry kom til Bayern for en måned siden, men nu vil han allerede udlejes. Foto: AP.

For præcis en måned siden hentede Bayern München den stærke U21-landsholdspiller Serge Gnabry i Werder Bremen for omkring 60 millioner kroner.

Siden var Gnabry med til at vinde U21-EM for Tyskland, men efter at være kommet tilbage til Bayern lader det til, at han har erkendt, at det i første omgang alligevel ikke skal være hos Bayern, at han skal udvikle sig.

I hver fald har Serge Gnabry ytret ønske om at blive lejet ud til den kommende sæson.

- Jeg kan bekræfte, at spilleren og hans agent ønsker med en lejeaftale for et år for derefter at vende tilbage til Bayern, siger Bayern-direktøren Karl-Heinz Rummenigge.

Gnabry-lejren lader til at være kommet til den konklusion, at konkurrencen hos det tyske storhold er for voldsom i øjeblikket og at den rette beslutning vil være, at lade talentet udvikle sig i en lidt mindre klub.

Ulrik Balling hænger skrigende i luften efter et spark af Viborgs Carsten Dethlefsen. Viborg-spillerne huskes som en af de hårdeste hunde i Superligaens historie. Foto: Viggo Landau Sport og Spil Superligaens hårdeste hunde: Her er de i dag

Se også: Klar til Premier League: Dansk målmand afløser Wembley-helt

Se også: Klubskifte koster Viktor Fischer millioner

Se også: Forlader engelsk mareridt: Her skal Viktor Fischer genstarte karrieren

5 kommentarer
Vis kommentarer