Legenden overrasker: Sats dansk

Den tidligere Frankfurt-målmand Uli Stein foretrækker danskeren mellem stængerne i stedet for Kevin Trapp

Frederik Rønnow har flere gange i denne sæson vogtet målet for Eintracht Frankfurt i Europa League. (Arkivfoto). Foto: Paul Childs/Ritzau Scanpix
Frederik Rønnow har flere gange i denne sæson vogtet målet for Eintracht Frankfurt i Europa League. (Arkivfoto). Foto: Paul Childs/Ritzau Scanpix

Se også: Mystisk fejl: Klubben glemte Eriksen

Den danske målmand Frederik Rønnow står i skyggen af holdkammeraten Kevin Trapp i Eintracht Frankfurt.

Men nu opfordrer den tidligere tyske landsholdsmålmand Uli Stein fodboldklubben til at satse på den 27-årige dansker fremfor den tre år ældre Trapp.

- Trapp har i den forgangne sæson ikke levet op til forventningerne, fastslår Uli Stein til avisen Bild.

Rønnow har blot spillet ni kampe i Bundesligaen i denne sæson, mens Trapp har vogtet målet 22 gange i den bedste tyske fodboldrække, hvor klubben endte på niendepladsen.

Eintracht Frankfurt hentede for to år siden Kevin Trapp i Paris-Saint Germain på en lejeaftale, som senere blev gjort til en permanent kontrakt.

Uli Stein var allerede dengang lidt kritisk.

- Jeg sagde dengang, at han kunne blive en god mand, hvis han koncentrerede sig mindre om at være på 'de røde løbere' og mere om sit job.

- Jeg har på fornemmelsen, at der er andre ting, der er vigtigere for ham, siger 65-årige Stein, der selv har en fortid i Eintracht Frankfurt.

- Det virker vigtigere for ham at være aktiv sammen med sin kæreste på de sociale medier, vurderer den tidligere målmand og foreslår, at klubben satser på Frederik Rønnow i stedet for.

Rønnow kom til Eintracht Frankfurt i sommeren 2018 fra Brøndby, men danskeren døjede fra begyndelsen af opholdet med knæproblemer. Det førte til, at klubben lejede Kevin Trapp i PSG.

Trapp endte med at sætte sig på pladsen i målet foran Rønnow.

Danskeren har også en fortid i AC Horsens og Esbjerg. Derudover er han en del af det danske landshold, hvor han er blandt reserverne for Kasper Schmeichel.

Åge Hareide fik ikke lov at sætte punktum som dansk landstræner. Nordmanden går glip af EM. Foto: Jens Dresling Sport og Spil EM er udsat: Her er vinderne - og de store tabere

Se også: Frederik fanget i Bundesligaen: Magtesløs

Se også: Kæmpe crash: Forudså egen ulykke

2 kommentarer
Vis kommentarer