Lige nu: Krisemøde i Bayern - fyring på tale

Carlo Ancelotti risikerer en fyreseddel som Bayern-træner i det krisemøde, der er i gang i München netop nu

Bayern München blev ydmyget med 0-3 i onsdag aftens Champions League-brag i Paris, hvor hjemmeholdet var suveræne og legede med de sejrsvante tyskere.

I Bundesligaen er man også kun nummer tre med tre point op til førende Dortmund, og nu kan det få konsekvenser for den italienske cheftræner Carlo Ancelotti, der tidligere har styret Real Madrid, Milan og Paris SG.

- Ifølge Bilds oplysninger skal der efter landingen i München denne eftermiddag holdes et krisemøde. Her skal Ancelottis fremtid afgøres. Et exit kan ikke længere udelukkes. Bayern-træneren vakler, lyder den store topnyhed lige nu i den tyske avis.

- Både klubboss Karl-Heinz Rumenigge og sportsdirektør Hasan Salihamidzic ville før afrejse ikke tale om trænerens fremtid. Rummenigge kom dog med en analyse og talte klart om konsekvenser i sin banket-tale i aftes efter 0-3-blamagen, lyder det.

Skal man tro meldinger fra mixedzone onsdag aften, så ønskede stjernespilleren Arjen Robben ikke at svare på, om man støttede Ancelotti, og klub-boss Rummenigge slog bare fast, at det her ikke var Bayern.

Artiklen fortsætter under billederne

Carlo Ancelotti er lige emnet til krisemøde i Bayern - bliver han fyret? Foto: AP
Carlo Ancelotti er lige emnet til krisemøde i Bayern - bliver han fyret? Foto: AP
 

Det er ikke længe siden, at Ancelotti var kongen i München. Foto: AP
Det er ikke længe siden, at Ancelotti var kongen i München. Foto: AP
 

Men hvad sker der så, hvis Ancelotti bliver fyret? Ifølge Bild kan det meget vel blive den 40-årige franske assistenttræner Willy Sagnol, der tager over som midlertidig cheftræner.

Sagnol, der tidligere spillede back i klubben, kom til Bayern som assistent i sommer efter ønske fra klubcheferne, og han har tidligere stået i spidsen for Bordeaux fra 2014 til 2016.

Avisen fortæller dog også, at der florerer et rygte om, at 44-årige Thomas Tuchel er en mulighed som afløser Ancelotti. Tuchel blev i sommer fyret i Dortmund og er endnu ikke i job igen.

Tidligere har Karl-Heinz Rummenigge dog talt særdeles varmt om Tuchel.

- Jeg har altid godt kunnet lide Tuchel, lige siden han var i Mainz, har Rummenigge sagt. Også præsident Uli Hoeness skulle have Tuchel på kandidat-listen, og hans kandidatur styrkes af, at klubben angiveligt gerne vil have en tysker som træner.

Også Hoffenheim-træner Julian Nagelsmann på blot 30 år har længe været nævnt som mulig Bayern-træner, men han nævnes i øjeblikket ikke hos Bild.

Ancelotti derimod har længe talt om tilbud fra Kina, der vil indbringe ham en løn, som ikke er mulig i Europa, og bliver han fyret i Bayern, så er vejen åbnet for et job i Kina på trænernes kirkegård.

Foreløbig afventer hele Tyskland, hvad der sker i Bayern, hvor flyet LH 2571 skulle være landet i München klokken 12.30, så krisemødet er formentlig i gang netop nu.

Generelt var der tale om en nedtur for de tyske hold i Europa.

Ancelotti med konen Mariann Barrena McClay til oktober-fest i sidste uge. Foto: AP
Ancelotti med konen Mariann Barrena McClay til oktober-fest i sidste uge. Foto: AP

Champions League Ny splid mellem stjernerne? Kan ikke tro, hvad jeg ser!

Tysk fodbold I krig med stjernen: Bayern truer egen topscorer

'Den Gule Mur' på Signal Iduna Park. Foto: Ina Fassbender/AP Sport Guide: Tre Champions League-stadioner du skal opleve før du dør