'Lord' Bendtner: Jeg fatter det ikke

Wolfsburgs danske angriber erkender, at han aldrig har forstået, hvorfor han er blevet udstyret med øge/kælenavnet 'Lord'

Du skal garanteret ikke mange kommentarer igennem under denne artikel, før det optræder første gang.

Lord.

Titlen, begrebet, navnet, der de seneste par år i stigende grad er klistret til Nicklas Bendtners navn.

Ikke fra hans familie, hans venner, hans arbejdsgivere eller medierne.

Fra fansne. Jer derude, der følger ham og international fodbold.

Selv ved angriberen ikke helt, hvad han skal mene om det. for Bendtner aner ærlig talt ikke, hvad det betyder.

Pierre-Emile Højbjerg er tvivlsom til weekenden (Foto: All Over Press) Tysk fodbold Beslutning om Højbjerg i sidste øjeblik

- Problemet med det er, at jeg ikke aner, hvor det kommer fra og heller ikke forstår, om det er sjovt, siger han til Wolfsburger Allgemeine.

Han gætter på, at er et fænomen, der er begyndt blandt den yngre del af befolkning.

'Vil kaste flasker efter mig'
- Bliver jeg drillet? Er det seriøst? Jeg tror, det er et ungdomsfænomen (på de sociale medier, red.). De synes vel, det lyder godt, gætter Wolfsburg-spilleren.

Bas Dost viser stor målnæse efter at have fået et særligt indlæg i skoen, der kompenserer for hans platfod (Foto: AP) Tysk fodbold Bendtner-rival afslører sin hemmelighed

- Jeg er ikke helt sikker på, hvad mit renommé er. Det varierer fra person til person, tror jeg. Min mor har altid sagt til mig, at jeg er en person, der deler vandene.

Tilnavnet dukker op i alle sammenhænge. Om han gør det godt, gør det dårligt, slet ikke spiller eller kædes sammen med andre spillere eller klubber. Selv i sammenhænge, hvor Bendtner ikke figurerer, har begrebet det med at dukke op.

Det gik ikke stille for sig under torsdagens træning i Gertha Berlin. Der var decideret infight mellem målmand Thomas Kraft og en brasiliansk herre ved navn Ronny. (Foto: AP/Michael Sohn) Tysk fodbold Hertha-profiler amok til træning

- Jeg møder folk, der synes, jeg er den sejeste person i verden. Og jeg møder også mennesker, der har lyst til at kaste flasker efter mig, siger han til avisen.

For tiden opholder Bendtner sig i bundesligaklubben VfL Wolfsburg. Dog uden videre succes foreløbig. Bendtner er henvist til bænken, mens Bas Dost for alvor er kommet i gang. Senest med to mål mod Sporting Lissabon i Europa League torsdag aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer