Lykken vender for Højbjerg: Fuld tid i ny succes-oplevelse

Den danske landsholdsspiller var med i to mål, da Schalke 04 spillede sig op på fjerdepladsen i Bundesligaen

Pierre-Emile Højbjerg ik fuld spilletid, da Schalke vandt 3-1 over FC Köln. (Foto: AP)
Pierre-Emile Højbjerg ik fuld spilletid, da Schalke vandt 3-1 over FC Köln. (Foto: AP)

Fodboldspilleren Pierre-Emile Højbjerg indtog en markant birolle, da Schalke 04 lørdag vandt 3-1 ude over FC Köln i Bundesligaen.

Midtbanespilleren, der efter en svær periode er startet inde i Schalkes tre seneste kampe, var med i kampens to første mål.

Allerede i det andet minut begik hjemmeholdets Dominic Maroh straffespark på Pierre-Emile Højbjerg, og det blev sikkert udnyttet af Klaas-Jan Huntelaar.

Midt i første halvleg var den 20-årige dansker endnu en gang involveret i en scoring. Pierre-Emile Højbjerg lagde i straffesparksfeltet bolden tilbage til Max Meyer, der efter et træk kanonerede bolden i mål til 2-0.

Se også: Alle hader dem: Derfor holder 99 procent af tyskerne med Dortmund

Leonardo Bittencourt fik reduceret før pausen for Köln, der havde Frederik Sørensen med i forsvaret i hele kampen. Den 23-årige dansker var for anden kamp i træk med fra start for Köln, efter at også han har været uden for startopstillingen i et stykke tid.

Et kvarter før tid kom Franco Di Santo på scoringstavlen for Schalke, få minutter efter at han havde afløst Klaas-Jan Huntelaar. Med sejren kom Schalke 04 op på fjerdepladsen i Bundesligaen med 41 point for 25 kampe. FC Köln er nummer 11 med 30 point.

Jannik Vestergaard spillede hele kampen, da Werder Bremen vandt 4-1 hjemme over Hannover 96, der var uden de skadede Leon Andreasen og Uffe Bech. Hannover 96 er isoleret i bunden med 17 point.

Wolfsburg havde endnu en gang udeladt Nicklas Bendtner fra truppen i hjemmekampen mod Borussia Mönchengladbach, der til gengæld havde Andreas Christensen med i hele kampen.

Se også: Tyskere vil købe dansk stortalent fri af Chelsea

Wolfsburg endte med at vinde kampen 2-1. bAugsburgs Ja-Cheol Koo havde en stor dag i hjemmekampen mod Leverkusen.

Sydkoreaneren scorede kampens tre første mål og blev således noteret for et hattrick, men desværre for Ja-Cheol Koo var det ikke nok til sejr, eftersom kampen endte 3-3.

Senere lørdag aften tager Borussia Dortmund imod Bayern München i kampen mellem de to bedst placerede hold i Bundesligaen.

Bayern fører ligaen med 62 point for 24 kampe, mens Dortmund er nummer to med 57 point.

2 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere