Lynhurtig stjerne udeblev: Kostede både spilletid og bøde

I kampen mod Wolfsburg fik Pierre-Emerick Aubameyang ikke lov at være med. Stjernen missede et holdmøde, og det fik konsekvenser

I løbet af den forgangne uge valgte Pierre-Emerick Aubameyang at udeblive fra et holdmøde, og det går man ikke ustraffet fra i Tyskland.

Tværtimod kunne Dortmund-stjernen i stedet se frem til en plads på tribunerne, da Dortmund stod lige med Wolfsburg i går aftes.

- Han var ikke på holdet, fordi han gik glip af et meget vigtigt holdmøde. Alle gutterne var der, og selv spillere med skader mødte op, siger Borussia Dortmunds manager, Peter Stöger, til klubbens hjemmeside.

Af den grund valgte klubben at give ham en enkelt spilledags karantæne samt en bøde, hvis beløb ikke oplyses. Ledelsen bakker nemlig fuldt op om Peter Stögers beslutning.

- Jeg ved ikke, hvad Aubameyang tænker på. Det har ikke altid været sådan, for engang var han en spiller med disciplin. Som klub har vi givet ham en straf, og det er klart, at der også vil være en bøde til ham, siger sportsdirektør Michael Zorc.

Pierre-Emerick Aubameyang blev væk fra et holdmøde og spillede derfor ikke mod Wolfsburg. Foto: Martin Meissner/AP/Ritzau Scanpix
Pierre-Emerick Aubameyang blev væk fra et holdmøde og spillede derfor ikke mod Wolfsburg. Foto: Martin Meissner/AP/Ritzau Scanpix

Tilbage i 2016 blev angriberen heller ikke udtaget, da han valgte at tage på en shoppingtur i Milano, selvom hverken manageren eller klubben havde godkendt det.

Derfor kan Pierre-Emerick Aubameyangs fremtid være usikker i Borussia Dortmund. Aktuelt rygtes stjernen nemlig til kinesiske Guangzhou Evergrande.

Åge Hareide frygtede fyring i 2016

Så skete det igen: Dortmund dropper uregerlig superstjerne

Stor FIFA-kåring: Disse 50 spillere er de bedste at spille med