Målfattig Bendtner: Troede jeg var på rette vej

Den danske angriber er skuffet over sin første halvsæson i Wolfsburg, hvor han kun har scoret tre mål

Tre mål har Nicklas Bendtner scoret for sin tyske klub i denne sæson. Scoringen mod Schalke kan du se her. (Foto: SNTV)

Én scoring i Bundesligaen og to mål i Europa League. Det var det skuffende facit for fodboldspilleren Nicklas Bendtner i hans første halvsæson i den tyske klub, Wolfsburg.

Mens klubben havde succes i efterårssæsonen med en andenplads i ligaen efter suveræne Bayern München, gled den danske landsholdsangriber længere og længere væk fra startopstillingen.

Nicklas Bendtner er temmelig langt fra at kunne trække den grønne Wolfsburg-trøje over hovedet. (Foto: Imago) Tysk fodbold Så langt er Bendtner fra en startplads i Wolfsburg

Nicklas Bendtner troede ellers, at han var på vej mod succes, da han inden for 16 dage i november scorede fem gange. Foruden de tre mål for Wolfsburg scorede han også to gange i Danmarks 3-1-sejr ude over Serbien i EM-kvalifikationen.

- Jeg troede, at jeg var på vej i den rigtige retning. Jeg ved ikke, hvad der så er sket.

- Jeg var ikke heldig i efteråret. Jeg var på mange måder skuffet, siger Nicklas Bendtner ifølge fodboldmagasinet Kickers hjemmeside.

Det er ikke meget tid, Nicklas Bendtner får i den grønne Wolfsburg-trøje i Sydafrika. Men han hygger sig alligevel. (Foto: AP/Peter Steffen) Tysk fodbold Bendtner hygger sig i Sydafrika

Den efterhånden 27-årige angriber, der sidste sommer skiftede til Wolfsburg på en fri transfer fra engelske Arsenal, spillede søndag første halvleg i en kamp på Wolfsburgs træningslejr i Sydafrika.

Typisk for danskerens foreløbige tid i klubben gik han målløs fra banen, da Wolfsburg vandt 4-3 over det lokale hold Chippa United.

Nicklas Bendtner håber, at han kan komme stærkt tilbage, når anden halvdel af sæsonen i Bundesligaen bliver indledt om små to uger.

- Jeg håber, at vi finder bedre sammen, og at jeg kan spille oftere, siger danskeren.

Nicklas Bendtner har ikke haft det let i Wolfsburg. Nu jagter angriberen succes på holdets træningslejr. (Foto: AP) Tysk fodbold Wolfsburg-træner: Bendtner på banen gav ingen mening

Nicklas Bendtner afviser, at han kan finde på at forlade Wolfsburg i vinterens transfervindue.

- Jeg har kontrakt med Wolfsburg i lang tid, ikke kun i et halvt år, siger han til Kicker.

Kontrakten løber frem til sommeren 2017.

Se Nicklas Bendtners ene Bundesliga-scoring:

0 kommentarer
Vis kommentarer