Magisk comeback af Dortmund i fed målfest

Hverken Jacob Bruun Larsen eller Thomas Delaney var med, da Dortmund med nød og næppe fik 3-3 mod bundhold

Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix
Foto: Ina Fassbender/AFP/Ritzau Scanpix

Borussia Dortmund var længe på vej mod et dybt skuffende nederlag, da holdet fredag aften havde besøg af bundproppen Paderborn i den bedste tyske fodboldrække, Bundesligaen.

Men takket være et sent comeback blev den helt store fiasko afværget, da Dortmund sled sig til 3-3 på hjemmebanen.

Det er et resultat, der dog stadig betyder, at Dortmund mister vigtige point i titelkampen, og som isoleret set er skuffende for storholdet.

Det ene point betyder, at Dortmund med 20 point ligger på femtepladsen i Bundesligaen, inden resten af kampene i 12. runde bliver spillet i weekenden. Holdet har fem point op til Borussia Mönchengladbach på førstepladsen.

Paderborn ligger fortsat på sidstepladsen - nu med fem point.

Dortmund var i fredagens kamp uden holdets to danske spillere.

Den danske landsholdsspiller Thomas Delaney er ude for Dortmund frem til januar på grund af en ankelskade. Delaney beskadigede et ledbånd i højre ankel, da det danske landshold mandag mødte Irland i EM-kvalifikationen.

Udligning i overtiden
Jacob Bruun Larsen var fredag ude på grund af knæproblemer. Det meddelte Dortmund på sin Twitter-profil kort før kampstart.

I fredagens kamp sørgede Paderborns Streli Mamba for gæsternes to første mål, inden Gerrit Holtmann gjorde det til 3-0 kort før pausen.

Lige efter pausen reducerede det engelske stortalent Jadon Sancho til 1-3 for Dortmund. Herefter formåede de hårdt kæmpende gæster at holde Dortmund fra scoring helt frem til det 84. minut.

Her gjorde Axel Witsel det til 2-3 på et hovedstød.

I overtiden var det så anfører Marco Reus, der gjorde det til 3-3 og sørgede for, at hjemmeholdet i det mindste kunne sikre sig et enkelt point.

Borussia Mönchengladbach indtager førstepladsen i Bundesligaen efterfulgt af RB Leipzig, Bayern München og Freiburg.

De har alle en kamp i hånden i forhold til Dortmund.

Det australske hold til OL kommer til at undvære tre spillere, mens anføreren lige netop kan være med. Foto: DAVID GRAY/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Hotel-sex med Tinder-date: Nu misser de OL

Der kan blive længere vej til spilletid for Eriksen i Spurs, efter at Mourinho er kommet til. Foto: Carl Recine/Ritzau Scanpix Premier League Januar-skifte nærmer sig: - Hvorfor satse på Eriksen?

Felipe Vázquez står i lort til knæene. For nu at sige det mildt. Foto: David Zalubowski/AP/Ritzau Scanpix Anden sport Uhyggelige anklager mod baseball-stjerne

Der var stor jubel hos det danske landshold, da de mandag bookede billetten til EM. Foto: Lars Poulsen Landsholdsfodbold To år efter sidste triumf: Nu leverer de klassebilledet igen!

5 kommentarer
Vis kommentarer