Mainz-boss: Hjulmand var fremragende

Mainz-bossen Christian Heidel bekræfter mellem linjerne, at klubben har brug for mere fandenivoldskhed, end den Kasper Hjulmand står for

Kasper Hjulmand får ros af sin nu forhenværende sportschef i Mainz, der samtidig antyder, der var for lidt følelser fra danskerens side. (Foto: AP/Malte Christians)
Kasper Hjulmand får ros af sin nu forhenværende sportschef i Mainz, der samtidig antyder, der var for lidt følelser fra danskerens side. (Foto: AP/Malte Christians)
Følg Tysk fodbold

Otte måneder var alt, hvad Kasper Hjulmand fik i Bundesliga-klubben Mainz. I går blev danskeren som ventet fyret i den tyske klub efter blot en enkelt sejr i de seneste 13 kampe.

Mainz har ellers ikke nogen lang tradition for at fyre cheftrænere, som man ellers ser det i mange tyske klubber, men Hjulmand fik altså sparket efter mindre end en sæson.

Hjulmand kæmper for 13 millioner kr.

Flere tyske medier har skrevet, at det er i høj grad er Kasper Hjulmands rolige sind, der har kostet ham jobbet i Mainz. Danskeren er ikke den udfarende type, og det har ledelsen altså vurderet ikke er holdbart i forhold til den situation, klubben er i.

Dette er ikke direkte blevet bekræftet af ledelsen i Mainz, men sportschef Christian Heidel fastslår, at der i hvert fald kommer andre boller på suppen under Martin Schmidt, der er blevet forfremmet efter fyringen af Hjulmand.

- Vi har brug for, at der bliver vist følelser nu. Kasper er en fremragende træner, men vi har spurgt os selv om, hvorvidt han også var den rigtige i forhold til at redde os i ligaen, siger Heidel ifølge Bild.

Mainz-chef: Hjulmand-fyring er ingen panikløsning

Svaret gav han selv i går formiddag, da han fyrede Kasper Hjulmand og hans danske assistenter Keld Bordiggaard og Flemming Pedersen. Bo Svensson er stadig på lønningslisten i Bundesliga-klubben.

Seneste nyt

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.