Mainz-chef: Hjulmand-fyring er ingen panikløsning

Mainz-chefen Christian Heidel forsvarer klubbens fyring af den danske cheftræner. Det var ingen panikløsning

Så gode venner var Kasper Hjulmand og manageren Christian Heidel sidste forsommer. (Foto: AP)
Så gode venner var Kasper Hjulmand og manageren Christian Heidel sidste forsommer. (Foto: AP)

Bundesligaklubben Mainz har ikke tradition for trænerfyringer som den, der tirsdag ramte den danske cheftræner Kasper Hjulmand.

Måske var det også derfor, at klubbens manager Christian Heidel på tirsdagens pressemøde slog fast, at klubben tog en velovervejet og moden beslutning ved at fyre Kasper Hjulmand og resten af hans danske trænerteam.

- Fyringen af Hjulmand er ingen panikreaktion. Vi mener, at vi har truffet den rigtige beslutning, siger Christian Heidel ifølge nyhedsbureauet dpa.

Mainz er kun et point over nedrykningsstregen, så klubledelsen havde følelsen af, at det var nødvendigt med et trænerskift inden sæsonens sidste 13 kampe, hvor der er behov for slid og hårdt arbejde.

Kasper Hjulmand fik beskeden om sin fyring sent mandag aften. (Foto: All Over) Tysk fodbold Mainz-kender: Derfor blev Hjulmand fyret

- Der er brug for noget andet, fortsætter Christian Heidel.

I en pressemeddelelse sagde manageren i forbindelse med fyringen, at den danske træner er højt kvalificeret og kan både udvikle og videreudvikle et fodboldhold. Men også, at der nu er brug for noget andet.

Klubbens nye træner Martin Schmidt og hans danske assistenttræner Bo Svensson stod for bundesligaholdets træning allerede tirsdag formiddag.

Tysk fodbold Farvel til Mainz: Hjulmand har fået sparket

0 kommentarer
Vis kommentarer