Manglede til træning: Bundesligaklubber slås om Pierre-Emile

Såvel italienske som tyske klubber kædes sammen med det danske stortalent i Bayern München

Det er blandt andet afleveringer som denne, der har gjort Pierre-Emile Højberg interessant for andre Bundesliga-klubber. (Video: SNTV)

Det er ikke fordi, Pierre-Emile Højbjerg ikke har andre steder at tage hen end Bayern München.

Det danske stortalent er en yderst eftertragtet herre i både tysk og italiensk fodbold.

Så sent som onsdag kom det frem, at AC Milan lurer på den 20-årige midtbanespiller, der synes at være til overs i München, mens også Sampdoria tidligere har været nævnt.

Det er fortsat kun på rygteplan, men her gisnes også løs i højre og venstre, og alene i Tyskland er flere klubber i den bedste række klar på en lejeaftale.

Torsdag skriver Bild Zeitung, at det ikke kun er Champions League-deltagerne fra Bayer Leverkusen samt sidste sæsons nummer seks i Bundesligaen, Schalke 04, der står klar i kulissen.

Også FC Augsburg har meldt sig.

Som udgangspunkt ikke nogen decideret attraktiv klub sammenlignet med de to andre storklubber, men nu har Højbjerg jo så sent som i foråret haft en meget succesfuld halvsæson i netop Augsburg, hvor han var medvirkende til at sikre klubben en historisk høj placering som nummer fem i Bundesligaen.

Se også: Klar til lodtrækning: Sådan seedes de 32 CL-hold

Et salg menes ikke at være på tale for danskeren, der er på kontrakt i Bayern frem til sommeren 2018. Om han i det hele taget får lov at finde sig et andet sted at spille er heller ikke sikkert. Angiveligt er Josep Guardiola ikke meget for at slippe sine midtbanekræfter med sine erfaringer fra sidste sæson i klar erindring. Her var spanieren ved at løbe tør for muligheder i takt med at skaderne hobede sig op.

Pierre-Emile Højbjerg var ifølge Bild ikke med til onsdagens træning i Bayern München.

Han har været i tysk fodbold siden skiftet fra Brøndby i 2012. Han er noteret for 25 kampe for Bayern - 16 for Augsburg.

Højbjerg var med i Bayerns pokalsejr tidligere på måneden

12 kommentarer
Vis kommentarer