Masser af spilletid i testkampene: Nu hylder de Dortmund-dansker

Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc roser Jacob Bruun Larsen, der har fået masser af spilletid i testkampene for storklubben

Jacob Bruun Larsen får ros. Foto: ALLOVERPRESS
Jacob Bruun Larsen får ros. Foto: ALLOVERPRESS
Følg Fodbold

Jacob Bruun Larsen var i foråret udlejet til VfB Stuttgart, men det blev ikke et prangende ophold for den unge dansker, der blot fik spilletid i fire Bundesliga-kampe. Nu er han tilbage i Borussia Dortmund, og en ny sæson står for døren. Den er startet rigtig fint for Jacob Bruun Larsen.

Den tyske storklub har netop været på træningslejr i USA og mødte i den forbindelse Manchester City, Liverpool og Benfica i testkampe, og danskeren fik 45 minutter på banen i alle tre kampe. Jacob Bruun Larsen har både i tyske medier og blandt Dortmund-fans høstet roser for sine præstationer på USA-turen, og Michael Zorc, der er sportsdirektør i storklubben, er enig.

- Jeg kunne rigtig godt lide det, siger sportsdirektøren til Kicker og beskriver Jacob Bruun Larsens præstationer som 'frisk', 'levende' og 'selvsikker'.

Han fastslår, at han sagtens kan se et fremtidsperspektiv for Jacob Bruun Larsen i den gule Borussia Dortmund-trøje.

- Det tror jeg helt sikkert. Man behøver ikke at have kostet mange penge for at have et perspektiv hos os, lyder det fra sportsdirektøren.

Jacob Bruun Larsen står noteret for to kampe for Borussia Dortmunds førstehold - en optræden i DFB Pokalen og en i Bundesligaen. Han skiftede til den tyske storklub fra Lyngby BK i 2015.

Fortsætter spansk plyndring: Henter supertalent i Barcelona

Snyder Chelsea: Køber VM-stjerne for 225 millioner kroner

Mere fra Ekstra Bladet+

Mette Frederiksen slipper med skrækken og lader andre tage skraldet

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind