Medie: Bayern forhandler om Højbjerg-skifte

Bayern München og Sampdoria er ifølge italienske medier i forhandlinger om Pierre-Emile Højbjerg

Assister som denne for Augsburg har gjort Pierre-Emile Højbjerg eftertragtet i Sampdoria. (Video: SNTV)

Pierre-Emile Højbjerg er denne sommer vendt tilbage til Bayern München efter et lejeophold hos Augsburg.

Med Bayerns køb af blandt andre Arturo Vidal er køen af af centrale midtbanespillere i den tyske klub ikke blevet kortere.

Nu melder flere italienske medier med Sky Italia og Calciomercato i spidsen, at Højbjerg kan være på vej til en lejeaftale med italienske Sampdoria.

Det forlyder, at der allerede er forhandlinger i gang mellem Bayern og Sampdoria, og aftalen kan blive en realitet, hvis Sampdoria som ventet sender Roberto Soriano til Milan.

Det er Sky-journalisten Gianluca di Marzio, der har sat gang i rygtet på sin egen hjemmeside.

Hos Calciomercato skriver man også historien og fortæller derudover, at 'forhandlingerne er i gang, og at det ikke lyder til at være utopisk at få en aftale i stand'.

Se også: Ekspert: Kan du så komme væk, Højbjerg

Se også: Barsk besked fra Pep: Skrid eller kæmp for din plads

Pierre-Emile Højbjerg sad på bænken i samtlige 90 minutter, da Bayern i fredags slog HSV 5-0, og da midtbanespilleren Xabi Alonso forlod banen, så blev der i stedet sat backen Rafinha på banen, mens Phillip Lahm blev rykket op på den centrale midtbane.

Senere kom også Thiago Alcantara ind før danskeren, så Højbjerg er med andre ord slet ikke førstevalg blandt indskifterne i Bayern.

Højbjerg var mandag aften dog i aktion for Bayern, da han i en testkamp spillede 63 minutter og stod bag oplægget til 2-0-målet i 3-1-sejren.

Træner Josep Guardiola har foreløbig sagt, at de spillere, der ikke kan klare konkurrence-situationen i klubben, de kan bare skifte væk, og en spiller som Xabi Alonso har accepteret, at han ikke kommer til at spille hver gang.

Ender Højbjerg med at skifte klub, så undrer det ikke Discoverys ekspert Morten Bruun, der tidligere på måneden talte voldsomt for et sommerskifte  for danskernen.

- Jeg er 99 procent sikker på, at Pierre-Emile spiller et andet sted fra september. Det vil være helt meningsløst at blive i Bayern, hvor konkurrence-situationen er helt vanvittig, lød det i starten af august fra Bruun.

- Det er en illusion at tro, at Pierre-Emile Højbjerg her og nu får et gennembrud i Bayern München. Det gør han ikke i den kommende sæson. Det er min klare opfattelse, at nogen i Danmark tager grueligt fejl af Bayern Münchens størrelse. Det er altså en klub på niveau med Barcelona og Real Madrid. Og ingen tror vel, at Højbjerg kan komme på ét af de to mandskaber her og nu, lød det fra Bruun.

Ud over Højbjerg menes Sampdoria også at være ude efter den colombianske midtbanespiller Carlos Carbonero, der i sidste sæson var udlejet fra Roma til Cesena. Sampdoria blev nummer syv i Serie A i 2014/2015.

Ekstra Bladet har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Pierre-Emile Højbjergs agent Søren Lerby.

Se også: Her er Højbjergs nye rolle efter Schweinsteiger-exit

Pierre-Emile Højbjerg skal efter planen tilbage til Bayern München i slutningen af juni, når danskeren lejeaftale med Augsburg udløber. (Foto: AP) Tysk fodbold - 28. maj. 2015 - kl. 14:13 Ønsket af topklubber: Agent lukker ned om Højbjerg

Se et længere interview med Højbjerg fra juni måned:

Højbjerg var i foråret udlejet til Augsburg (Foto: All Over Press)
Højbjerg var i foråret udlejet til Augsburg (Foto: All Over Press)
 

15 kommentarer
Vis kommentarer