Medie: Dansk komet kan afløse stjerne i Dortmund

Ifølge den tyske avis, BILD, vil Borussia Dortmund hente Andreas Christensen til klubben til sommer.

Blive i Gladbach, hjem til Chelsea eller en tur til Dortmund? Fremtiden tegner lys for Andreas Christensen. (Foto: AP)
Blive i Gladbach, hjem til Chelsea eller en tur til Dortmund? Fremtiden tegner lys for Andreas Christensen. (Foto: AP)

Andreas Christensen har haft en god sæson i Borussia Mönchengladbach, og det har kastet interesse af sig fra flere store europæiske klubber.

Ifølge den store tyske avis, BILD, så melder den tyske storklub, Dortmund, sig nu på banen i kampen om danskerens signatur.

Emil Berggreen bliver først klar til næste sæson, meddeler hans træner i Mainz, Martin Schmidt. (Foto: All Over Press) Tysk fodbold Dansk Bundesliga-talent færdig for sæsonen

Den tyske traditonsklub solgte tidligere på ugen klubbens store stjerne, Mats Hummels, til rivalerne fra Bayern München, og det betyder, at Die Schwarzgelben skal på udkig efter en ny midtstopper.

Thomas Tuchel har tilsyneladende set sig varm på det danske stortalent, der har et år tilbage af sin lejeaftale hos Gladbach. AC skal hos Dortmund agere afløser for den tyske verdensmester Mats Hummels. Om det er som direkte afløser er uvist, men der er ingen tvivl om, at Andreas Christensen ville passe godt ind på Dortmund-holdet rent spillemæssigt.

Matt Hummels vender hjem til Bayern München. Det er nu bekræftet. (Foto: AP) Tysk fodbold Officielt: Dortmund-profil skifter til Bayern München

Vejen til Christensens underskrift kan dog blive en smule snørklet, da danskeren som bekendt er ejet af Chelsea og har et år tilbage af lejeaftalen på Borussia Park. Om Chelsea vil satse på AC, når lejeaftalen med Gladbach udløber, vides endnu ikke.

Tysk fodbold Festende fodboldspiller skadet af glasbord på natklub

Yussuf Poulsen rykker med sin tyske klub RB Leipzig op i Bundesligaen efter en stensikker sejr over Karlsruhe (Foto: AP) Tysk fodbold Yussuf Poulsen rykker op i Bundesligaen med Leipzig

Se AC og co. gå målamok i danskerkamp:

6 kommentarer
Vis kommentarer