Annonce:
Annonce:

Medie: Formsvag Bendtner på vej til Premier League

Ifølge tyske Bild kan Nicklas Bendtner være på vej til engelsk bundhold

Der har ikke været meget at juble over for Nicklas Bendter i Wolfsburg. (Polfoto)
Der har ikke været meget at juble over for Nicklas Bendter i Wolfsburg. (Polfoto)
Annonce:
Følg Fodbold

Det blev heller ikke Wolfsburg, der blev klubben, hvor dansk fodbolds store smertensbarn, Nicklas Bendtner fandt sin plads i fodboldlandskabet.

Siden ankomsten i 2014 er det blot blevet til 28 kampe og tre mål i Bundesligaen og bortset hovedrollen i Super Cup'en mod Bayern München, hvor den danske landsholdsangriber brillerede med både en udligning i sidste minut og den afgørende scoring i straffesparkskonkurrencen, har det været småt med opturene.

Ja, faktisk har fornøjelsen været så blandet for begge parter, at Bendtner med stor sandsynlighed forlader klubben, hvilket Ekstra Bladet tidligere har beskrevet.

Har sagt farvel til holdkammeraterne: Bendtner skal væk NU

 Og det mest sandsynlige ligner lige nu et comeback i engelsk fodbold, hvor han trods alt har haft sine bedste stunder på klubplan.

Annonce:

Således skriver tyske Bild tirsdag, at Nicklas Bendtner kan være på vej til et comeback i Premier League.

Nytårs-nedtur for Bendtner: Kåret som årets taber

Den udskældte angribers agent, Ivan Marko Benes, skal således arbejde på højtryk for at finde en ny arbejdsgiver til den danske landsholdsprofil, og her kan et comeback i engelsk fodbold være en løsning.

Det bliver dog ikke hans tidligere klub Arsenal eller andre hold fra den øverste del af tabellen, som har krogen ude efter Lord Bendtner.

I stedet skal den skrantende traditionsklub Newcastle, der pt. indtager en plads i nedrykningszonen efter endnu en trist sæson, hvor det blot er blevet til fire sejre af 20 mulige, være den mest seriøse bejler.

'The Magpies' kæmper i den grad for livet i Premier League og håber måske, at Bendtner kan bidrage med tyngde og afgørende scoringer i en tynd offensiv.

Også andre klubber - både fra England og Tyskland - skal være inde i billedet.

Annonce:

Mens agent Benes forsøger at få fremtiden på plads, har Nicklas Bendtner angiveligt sit at slås med på Wolfsburgs træningslejr i Portugal.

Hva' søren! Bendtner på tavlen for Wolfsburg

For godt nok scorede han en enkelt gang i en træningskamp mod Cottbus forleden.

Men på træningsbanen i portugisiske Lagos leder han efter formen og er sendt til enetimer med den fysiske træner Olli Mutschler - angiveligt, fordi formen er for dårlig. Den samme skæbne har blandt andet ramt stjernen Julian Draxler.

Fire gange siden 4. januar har Nicklas Bendtner været sendt til solotræning med den fysiske træner.

- Vi havde lagt deres vintertræningsplaner, der skulle følges 100 procent på ferien. Ligesom med Julian er vi ikke tilfredse med den form, han ankom til forberedelserne i. I den slags tilfælde er det normalt med den form for træning. Det er ikke chikane og Nicklas tager det professionelt, konstaterer træner Dieter Hecking.

Nicklas Bendtner tager da også specialtræningen med oprejst pande

Annonce:

- Det gør mig kun stærkere, konstaterer Nicklas Bendter, der givetvis krydser fingre for, at det snart er slut med tysk selvtræning, hvis det lykkes at blive enig med Newcastle eller andre bejlere.

Bendtners chance? Rival vil væk fra Wolfsburg

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
LIGE NU
Støjbergs første politiske udspil er at ramme folk i den tredje verden
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: