Annonce:
Annonce:

Medie: Rasende Bayern-stjerne overfusede Nagelsmann

Få uger før sin fyring i Bayern München fik Julian Nagelsmann angiveligt en voldsom overhaling af Sadio Mané

Foto: Frank Hoermann/Ritzau Scanpix
Foto: Frank Hoermann/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Julian Nagelsmann fik i sidste uge sparket i Bayern München, og siden da er der kommet flere historier frem om utilfredshed med den unge stjernetræner.

Sadio Mané er muligvis en af de spillere, der ikke er specielt trist over Nagelsmanns exit. I hvert fald har Bild nu bragt en historie om en episode, hvor den tidligere Liverpool-stjerne angiveligt overfusede Julian Nagelsmann foran flere af sine holdkammerater.

Det var efter Bayern Münchens 2-0-sejr over Paris Saint-Germain i Champions League, at Mané angiveligt lod sin vrede gå ud over Julian Nagelsmann.

Ifølge Bild konfronterede Sadio Mané cheftræneren i omklædningsrummet, fordi senegaleseren var stærkt utilfreds med blot at få otte minutters spilletid i det store Champions League-brag.

Sadio Mané kritiserede Julian Nagelsmann foran flere andre Bayern München-spillere, og ifølge Bild var situationen tæt på at eskalere.

Sadio Mané var vendt tilbage fra en alvorlig skade et par uger inden returkampen mod Paris Saint-Germain, men den tidligere Liverpool-spiller var altså stadig ikke tilfreds med blot at blive indskiftet i det 82. minut.

Ifølge Bild noterede flere Bayern München-spillere, at Julian Nagelsmann blev intimideret af Sadio Manés vredesudbrud.

Bild påpeger afslutningsvist, at Bayern München-ledelsen blandt andet har ansat Thomas Tuchel ud fra et ønske om at undgå lignende situationer i fremtiden.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
De har fået nok af Løkke
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: