Medie: Uhyggelige detaljer om toptræners død

Den tidligere Bundesliga-træner Sascha Lewandowski lukkede sig inde på sit badeværelse og tog livet af sig selv ved hjælp af kulilteforgiftning, skriver den tyske avis Die Welt

Sascha Lewandowski var i to perioder træner Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen og var senest træner i Union Berlin. (Foto: AP).
Sascha Lewandowski var i to perioder træner Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen og var senest træner i Union Berlin. (Foto: AP).

Gåden om den tidligere Bundesliga-træner Sascha Lewandowkis utidige død som blot 44-årig forleden, nærmer sig efter alt at dømme en løsning, idet den tyske avis Die Welt skriver, at Lewandowski begik selvmord.

Det skulle være sket ved hjælp af kulilte, som han forgiftede sig selv med i sin lejlighed. Han blev fundet død onsdag eftermiddag.

I dagene forinden skal han ifølge tyske medier have været i konflikt med politiet. Fredag nat blev han i centrum af Dortmund stoppet i en fartkontrol af politiet og tilbageholdt midlertidigt. Han havde da en promille på 0,88 skriver Die Welt.

Lewandowski blev bragt til en politistation til afhøring, og hans tøj blev beslaglagt med henblik på videre undersøgelse. Den 44-årige fik derpå lov at forlade stationen iført tøj, som politiet udleverede som erstatning for hans eget.

Dødsfaldet blev konstateret, da pårørende i flere dage ikke havde kunnet komme i kontakt med Lewandowski. Med hjælp fra brandvæsnet skaffede politiet sig adgang til hans lejlighed, hvor han altså blev fundet død.

Ifølge Die Welt var der på badeværelsesdøren klæbet et skilt op, som advarede mod livsfare, og dørsprækker var tætnet med tape.

Sascha Lewandowski var i to perioder træner Bundesliga-klubben Bayer Leverkusen og var senest træner i Union Berlin.

Sascha Lewandoski i 2012 (Foto: AP) Tysk fodbold Tidligere Leverkusen-træner fundet død - blev kun 44

Her kan du få hjælp

Hvis du har tanker om at begå selvmord - eller frygter, at et andet menneske vil begå selvmord - så er der mange muligheder for hjælp. Livslinien er en landsdækkende frivillig organisation, hvor der tilbydes både telefon-rådgivning og rådgivning over nettet.

Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning på 70 201 201 alle årets dage fra kl. 11-04.

Læs mere Livsliniens hjemmeside HER.

20 kommentarer
Vis kommentarer