Medier amok over Lewandowski: Se målorgiet her

Begejstringen vil ingen ende tage hos de tyske medier, der er målløse i kølvandet på Robert Lewandowskis magiske præstation tirsdag aften

Se alle fem kasser her (Video: SNTV)
Følg Tysk fodbold

Der var en god grund til, at Robert Lewandowski ville sikre sig bolden efter den tyske topkamp mellem Bayern München og Wolfsburg.

Med fem mål på ni minutter var polakken således den altoverskyggende årsag til, at værterne sikrede sig den femte sejr ud af fem mulige i denne Bundesliga-sæson.

På magisk vis havde angriberen ageret enmandshær og vendt skuden for favoritterne, der var bagud med 0-1 ved pausen og på den led havde ryggen mod muren midtvejs i dysten.

Ufattelig bedrift: Det siger stjernerne om 'Lewanvidowski'

Men så trådte Lewandowski til. Landsholdsspilleren blev skiftet ind fra anden halvlegs start, og resten er historie. Scoringerne væltede ind, vanviddet tog fart - akkurat som indskrivningen i rekordbøgerne. Tilbage stod med- og modspillere og kunne ikke begribe, hvad de netop havde været vidner til.

Det samme synes dagen derpå at være tilfældet hos stribevis af tyske medier, der har fundet de helt store ord frem fra skuffen i forsøget på at beskrive Lewandowskis præstation.

OB scoutede Lewandowski: Kan ikke huske ham

Og det er ikke så underligt, for med sin vilde bedrift har polakken nu æren af at være eneste indskiftede spiller, der har scoret fem mål i samme Bundesliga-kamp.

Derudover kan angriberen efter tirsdagens ufattelige show også kalde sig indehaver af rekorden for det hurtigste hattrick i den bedste tyske række, ligesom ingen heller har scoret hverken fire og fem gange indenfor samme korte interval, som det var tilfældet for Bayern-profilen.

Seneste nyt

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

De står tilbage og ligner idioter