Mere disciplin! Egoistisk Pep upopulær i Bayern

Ifølge et tysk fodboldmagasin er Bayern-spillerne utilfredse med træner Pep Guardiola, der strammer disciplinen, optræder egoistisk og giver spillerne skylden, når noget ikke kører

Pep Guardiola er gået for langt i sine krav om disciplin, mener Bayern-spillerne (Foto: AP)
Pep Guardiola er gået for langt i sine krav om disciplin, mener Bayern-spillerne (Foto: AP)

Holdet ligger otte point foran konkurrenterne i Bundesligaen og har ligeledes succes i pokalturneringen og Champions League.

Alligevel er der nu ballade i Bayern. Igen.

Årsagen ligger i et pludseligt meget anstrengt forhold mellem spillertruppen og træner Pep Guardiola, der som bekendt er væk til sommer.

Det fortæller det tyske fodboldmagasin Kicker, som afslører, at spillerne i sidste uge modtog en opsigtsvækkende mail fra Guardiola, der ikke bryder sig om den adfærd, flere af dem har udvist.

Se også: Bayerns forsvarschef må holde lang pause

Heri beder han dem om at melde ind om deres gøremål på fridage. Dermed vil han blandt andet forhindre deres smutture til udlandet, som, føler han, harmonerer skidt som forberedelse til træning og kampe.

Han øger presset på spillerne, mener Kicker, fordi han selv er under pres for at levere resultater til det sidste. Og han har internt luftet muligheden for en slags ’udgangsforbud’ på fridage. Han har tilmed kritiseret flere af spillerne for at have taget for meget vægt på i vinterpausen og truer med en form for vægtkontrol.

Se også: Guardiola undskylder over for pressede kolleger

Kicker betoner, at den ambitiøse spanier forventer en mere professionel tilgang fra spillerne, og at han derfor nu trækker en streg i sandet for at højne disciplinen.

Magasinet har talt med én Bayern-spiller, der fortæller, at ’stemningen ikke er god for tiden’, at Pep Guardiola ’optræder egoistisk’ for at sikre sin egen succes, og at han er ’for hurtig til at give sine spillere skylden, når noget ikke fungerer’.

Den 44-årige træner kom til Bayern i sommeren 2013 og har hentet mesterskabet hjem i sine to første sæsoner. Han ventes at fortsætte karrieren hos Manchester City til sommer.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen