Mor har talt: Vidunderbarn skal væk

Bayern Münchens sportsdirektør er blevet hjemme for at lande aftale med Manchester City

Leroy Sané scorede to gange, da Manchester City forleden slog Hong Kong-mandskabet Kitchee med 6-1 (Foto. AFP)
Leroy Sané scorede to gange, da Manchester City forleden slog Hong Kong-mandskabet Kitchee med 6-1 (Foto. AFP)

Der er fortsat puls i historien om, at Bayern München vil hente 'das Wonderkind' Leroy Sané tilbage til Tyskland.

De mange dobbelte tyske fodboldmestre har endda sikret sig opbakning fra mor, den tidligere OL-bronzevinder i gymnastik, Regina Weber.

I hvert fald spiller hun en stor rolle i den mere og mere tilspidsede transferhistorie, der ellers i flere omgange er blevet lagt i graven.

Det har Manchester Citys manager Pep Guardiola været ude at fortælle, at historien lever, fordi der er pres fra familien.

Derfor er Bayern München gået all-in i, hvad der kan blive en sommerens største transfer.

Mens det tyske mesterhold er rejst på turne i USA, er sportsdirektør Hasan Salihamidzic blevet tilbage i München for at lande en aftale om den 23-årige tyske landsholdsspiller.

Således skulle den tidligere angrebsstjerne være undervejs til Manchester for at få en aftale i land, inden det engelske transfervindue lukker med starten på Premier League 8. august.

Den 23-årige venstrekant er træner Niko Kovac's ønskespiller, efter at de tyske mestre har sagt farvel til et par andre kantspillere, Arjen Roben og Franck Ribéry.

Lokkemaden udover genforeningen med familien skulle være en årsløn på 72 millioner kroner.

Samtidigt trækker det også, at muligheden for mere spilletid er langt større i Bayern München end hos de engelske mestre, hvor Leroy Sané ofte er blevet brugt som indskifter, hvilket er sket i størstedelen af de 47 kampe, som tyskeren tog del i sidste sæson.

Facit var i øvrigt 16 mål og 18 assists.

Selv om rygterne har svirret, og der er kontakt mellem München og Manchester, er Leroy Sané pt. med City på turne i Asien, hvor han blandt andet scorede to gange i en træningskamp i Hong Kong.

Det er dog ikke kun Bayern München og Manchester City, som skal nå til enighed.

Flere engelske aviser har skrevet, at Leroy Sanés 10 års ældre kæreste Candice Brooks, med hvem har en datter, helst vil blive i Manchester fremfor komme tættere på svigerfamilien.

Moderen Regina Weber vandt bronze ved OL i Los Angeles i gymnastik i mangekamp, mens faderen Soileymane Sané foruden Senegals landshold har spillet i Bundesligaen for blandt andre Freiburg og Nürnberg. så den tidligere Schalke 04-spiller kommer fra en af Tysklands mest kendte sportsfamilier.

Nicki Billes problemer med loven har mange gange sat fodboldkarrieren over styr. Nu bliver han dog tilbudt en chance af Danmarksseriens Ishøj IF. Foto: Per Lange Dansk fodbold - 26. jul. 2019 - kl. 11:56 Giver Bille chancen: - Vi er Danmarksseriens Real Madrid

Se også: Finsk fodboldmafia i Danmark – kom med dem i sauna

6 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere