Morten Olsen: Godt skifte, Vestergaard

Det ville være godt for Hoffenheims Jannik Vestergaard at skifte til Werder Bremen, mener landstræneren.

Morten Olsen håber, Jannik Vestergaard rykker til Werder (Foto: Lars Poulsen)
Morten Olsen håber, Jannik Vestergaard rykker til Werder (Foto: Lars Poulsen)

Ifølge tyske medier er den danske fodboldspiller Jannick Vestergaard tæt på at skifte fra den ene bundesligaklub til den anden.

Avisen Kreiszeitung Syke, som følger Werder Bremen tæt, skrev mandag, at den 22-årige forsvarsspiller er på vej til netop Werder Bremen fra Hoffenheim.

Tysk fodbold Avis: Werder Bremen henter dansk landsholdsforsvarer

Et sådan skifte ville være godt, mener landstræner Morten Olsen.

- Jannik kender Bundesligaen, og han har også gjort det godt i Bundesligaen på et tidspunkt. På det seneste har han ikke fået så meget spilletid, og det handler for ham at få kampene i benene nu.

- Det ville være godt for ham at komme til en klub i den samme turnering, for så har han en fornemmelse af, at her hører han til, og her kan han præstere. Det ville sikkert være glimrende for ham.

Louis van Gaal fortæller, at man har afvist Paris SGs interesse i at hente Adnan Januzaj (Foto: AP) Premier League United bekræfter: Vi har afvist bud fra PSG

- Bundesligaklubber er lig med topklubber. Werder Bremen er en traditionsklub, og kan vi få vores spillere til sådan nogle klubber, så skal vi være tilfredse. Det er et godt sted at være, siger Morten Olsen.

Vestergaard skiftede i 2010 til Hoffenheim fra Brøndby. Han har tidligere været fast inventar i startopstillingen i Hoffenheim, men i denne sæson har spilletiden været yderst begrænset.

Han er anfører på det danske U21-landshold, som til sommer skal kæmpe om EM-titlen i Tjekkiet.

Werder Bremen overvintrer som tredjesidst i Bundesligaen og er dermed smurt godt ind i nedrykningskampen. Hoffenheim bejler til europæiske pladser som nummer syv.

Bundesligaen genoptages på fredag med topkampen mellem Wolfsburg og Bayern München.

Martin Rauschenberg her i aktion mod Fiorentina skifter til Gefle i den bedste svenske række (Foto: AP) Skandinavien Svenskere snupper dansk forsvarer

0 kommentarer
Vis kommentarer